Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNO SLAVLJE SAUDIJACA

VIDEO Svi su počeli skakati, vrata su završila u dvorištu a on je mirno sjedio: 'Pronađi osobu koja se kladila na Argentinu'

Foto: Screenshot/Twitter
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.11.2022.
u 22:54

To je jako težak udarac, poraz koji boli, ali moramo nastaviti vjerovati u sebe. Ne predajemo se", rekao je Messi nakon poraza od Saudijske Arabije.

Ovo je poraz koji boli, kazao je nakon poraza od Saudijske Arabije (1-2) u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Katru kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi

"To je jako težak udarac, poraz koji boli, ali moramo nastaviti vjerovati u sebe. Ne predajemo se", rekao je Messi. Prema njegovim riječima, nakon prvog pogotka argentinska momčad nije se vratila na igru ​​koju je prikazala u ranijim utakmicama.

"Brzo smo zabili gol i to nas je zavelo. Znali smo da se može dogoditi da prvu utakmicu ne odigramo najbolje. Nismo se snašli... a kako su minute prolazile, stvari su postajale sve teže", dodao je Messi.

Saudijska Arabija svladala je Argentinu s 2-1 u prvoj utakmici grupe C na Svjetskom prvenstvu u Katru. Argentina je povela u 10. minuti golom upravo Lionela Messija iz jedanaesterca. Izjednačio je Saleh Al Shehri u 48. minuti, a veliku, iznenađujuću pobjedu Saudijskoj Arabiji donio je Salem Al Dawsari prekrasnim golom u 53. minuti.

Ovaj senzacionalan podvig digao je na noge Saudijce koji su slavili pobjedu. Tako je na internetu osvanula snimka slavlja nakon drugog gola s kojim su preokrenuli rezultat. Bilo je burno u jednoj kući gdje je više osoba pratilo utakmicu. Nakon gola svi su skočili na noge i počeli slaviti, no jedan od njih odlučio se na neobičan potez - dignuo je vrata i izbacio ih van iz kuće. No, ljudima je za oko zapeo i muškarac koji ostaje mirno sjediti pa su krenuli i šaljivi komentari.

- Tip koji je platio sobu zna da je izgubio polog - jedna je od reakcija.

- Zašto baš moja vrata? - drugi je komentar na njegovu reakciju.

- Pronađi osobu koja se kladila na Argentinu - komentirali su.

Foto: Screenshot/Twitter

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

>> Haidar Diab: Prije bih talibanima dao da rade SP! I Morgan Freeman je došao za pare

Komentara 3

VI
vidigal
23:00 22.11.2022.

Teroristi su imali ludu srecu, a koliko su platili slovencu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije