Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVUKLE PAŽNJU

VIDEO Švedske nogometašice uživaju i treniraju uz Severinin hit koji ima 127 milijuna pregleda

Švedski nogometni savez
18.09.2023.
u 21:09

Severinina pjesma je postala jedna od najvećih uspješnica naša pjevačice, a snimila ju je s grupom Ministarke iz susjedne Srbije. Na YouTubeu je poslušana čak 127 milijuna puta.

Švedski nogometni savez je na društvenim mrežama objavio video koji je ubrzo postao viralni hit na ovim prostorima. Snimka je nastala u teretani švedske ženske nogometne reprezentacije. Nogometašice plešu i zagrijavaju se, a video je privukao pažnju jer se u pozadini čuje pozanati Severinin hit, Uno momento.

VEZANI ČLANCI:

Pjesmu je u svlačionici Švedske pustila Kosovare Asllani, nogometašica Milana koja je podrijetlom s Kosova pa vrlo dobro pozna riječi ove pjesme. Asllani je u karijeri igrala i za Real Madrid, PSG te Manchester City, a za reprezentaciju Švedske ima 176 nastupa i 45 golova.

Severinina pjesma je postala jedna od najvećih uspješnica naša pjevačice, a snimila ju je s grupom Ministarke iz susjedne Srbije. Na YouTubeu je poslušana čak 127 milijuna puta.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije