Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROFESIONALNO

VIDEO Srpski komentator veselio se promašenim penalima Hrvatske i otvoreno navijao za Španjolsku

Hrvatska primila medalje za drugo mjesto u Ligi nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/47
19.06.2023.
u 14:44

Susjedi su izgleda jako ljubomorani na naše uspjehe pa novinari koji rade prijenose Hrvatske redovito navijaju protiv naših

Španjolska nogometna reprezentacija osvojila je treće izdanje Uefine Lige nacija pobjedom u finalu odigranom pred 40.000 gledatelja na stadionu Feijenoord 'De Kuip' u Rotterdamu, do koje su Španjolci stigli boljim izvođenjem jedanaesteraca (5-4), jer nakon 120 minuta igre nije bilo pogodaka. 

Nikola Vlašić, Marcelo Brozović, Luka Modrić bili su precizni izvođači u prve tri serije, ali je udarac Lovre Majera u četvrtoj seriji obranio Simon. Ivan Perišić je pogodio u petoj seriji i ostavio Hrvatsku "na životu". Joselu, Rodri, Mikel Merino, Marco Asensio bili su precizni za Španjolce, ali je u petoj seriji Aymeric Laporte pogodio gredu, U šestoj seriji Simon je obranio udarac Brune Petkovića, a drugu meč-loptu za Španjolsku iskoristio je Dani Carvajal i tako donio trofej Španjolcima.

GALERIJA Dani Olmo nakon finala: Osjećao sam se kao da igram kod kuće, a u Modriću još ima goriva

Hrvatska primila medalje za drugo mjesto u Ligi nacija
1/5

Hrvatski nogometaši bili su vidljivo razočarani na čelu s kapetanom Lukom Modrićem koji nije uspio osvojiti zlato i nadamo se kako ćemo ga vidjeti na Euru 2024. godine u novom pokušaju. Srpski komentator opet je očigledno navijao protiv vatrenih, u polufinalu je bio za Nizozemce dok se u finalu iskreno veselio pogođenim penalima Španjolaca.

VEZANI ČLANCI:

Kada su zabijali naši nogometaši, radio je prijenos kao da je na sprovodu, a Unaija Simona je hvalio prilikom obranjenih kazneni udaraca. 

Njegove reakcije možete poslušati OVDJE.. 

 

 

Komentara 25

FO
four
15:08 19.06.2023.

Dajte nas prestanite davit sa Srbima. Baš me briga za Srbe, problem je što se "hrvatski" mainstream mediji vesele promašenim jedanestercima i navijaju protiv Hrvatske.

KR
kruno100
15:50 19.06.2023.

Pa dobro pa što.... neka navija za koga mu drago. Što bi to nas trebalo biti biti briga?

Avatar miki67
miki67
16:15 19.06.2023.

Stvarno već dosadno, od države koja je napala tvoju državu i ubijala tvoje ljude i sad oćekivati da navija za tvoju državu, zna se tko je i šta je Srbija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije