Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BIO SRETAN

VIDEO Srpski komentator prenosio je rapsodiju Hrvatske. Poslušajte reakcije na impresivnu pobjedu

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group B - Spain v Croatia
Kai Pfaffenbach/REUTERS
14.01.2024.
u 10:08

Svakako je bilo zanimljivo vidjeti kako je komentator na srpskoj televiziji prenosio fantastičnu izvedbu naših rukometaša protiv favoriziranih Španjolaca.

Cijela rukometna Europa i dalje se čudi kako su to rukometaši Hrvatske tako uvjerljivo pobijedili Španjolsku (39:29) u svom prvom nastupu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Nikad nitko protiv Španjolske na europskim prvenstvima nije postigao tako puno pogodaka. Ovo im je najteži poraz na europskim prvenstvima, a s deset razlike izgubili su posljednji put 2009. kad smo ih pobijedili kao domaćini na svjetskom prvenstvu.

GALERIJA Impresivna Hrvatska razbilja Španjolce na otvaranju Eura

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group B - Spain v Croatia
1/12

Svakako je bilo zanimljivo vidjeti kako je komentator na srpskoj televiziji prenosio fantastičnu izvedbu naših rukometaša protiv favoriziranih Španjolaca. Svakim novim pogotkom Hrvatske njegovo raspoloženje se smanjivalo, ali na kraju je ipak morao priznati da smo izdominirali furiju. 

VEZANI ČLANCI:

- Lijepe slike s tribina, ovo stvarno zaista treba biti postulat za sportsko navijanje. Ovo je nevjerojatna statistika poštovani gledatelji -  pred kraj je komentirao Srbin, da bi za Španjolce ustvrdio: 'Pogledajte ova smrknuta lica'.

@balkansport4k

Španjolska vs Hrvatska 29:39 Reakcija komentatora (AUDIO) 12.01.2024

♬ original sound - balkansport4k

Komentara 16

AL
alkemičar
12:59 14.01.2024.

Ma sta nas briga kako srpski komentator prenosi nasu tekmu?? Sto mi imamo s njima?? Dajte da cujemo kako su spanjolci prenosili tekmu, sto ce nam ovaj balkanski polusvijet u zivotu?!

Avatar Idler
Idler
11:08 14.01.2024.

Alooo, kog briga kaj njihvi....ma OK....jasno je i tužni za reč !

T2
Tomo_20
11:07 14.01.2024.

Jadnik sta drugo reci:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije