Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INOZEMNI ANGAŽMAN

VIDEO Pogledajte snimku: Ivan Bebek opet sudi, ali ne u Hrvatskoj nego u Grčkoj!

12.01.2022.
u 18:30

Bebek nije dobio priliku suditi u posljednjim jesenskim kolima Prve HNL, no uspio se snaći.

Hrvatski nogometni sudac Ivan Bebek bio je dio VAR tima na utakmici grčkog prvenstva između Smyrnisa i OFI-a (0:3). To ne bi bilo toliko zanimljivo da ga Hrvatski nogometni savez 7. listopada nije suspendirao.

Foto: Sportklub
Dogodilo se tog zbog snimke koja je procurila u javnost, a na njoj se čuje niz pogrdnih izjava od strane Bebeka na račun Hajduka i Torcide. Suspenzija je trebala trajati četiri mjeseca, ali smanjena je na dva mjeseca.

Svejedno, Bebek nije dobio priliku suditi u posljednjim jesenskim kolima Prve HNL, no uspio je naći angažman u inozemstvu.

>>> Pogledajte snimku Ivana Bebeka u VAR sobi OVDJE

Ključne riječi

Komentara 5

VO
Volimrukomet
20:01 12.01.2022.

Bravo Bebek. Tamo ne kmece..

IS
istina00
21:51 12.01.2022.

podrška bebeku

RA
radolizem
19:07 12.01.2022.

Bebeka čeka dobar posao, a onda će sve vratiti s kamtama. Bebek je rođen u Rijeci, ali on je Hercegovac iz Veljaka. Taj se ne izgubi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije