Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN 'VATRENI'

VIDEO Pogledajte kako je Stanišić sjajno spasio svoju momčad, nameće se u lideru

Bayer Leverkusen - VfL Bochum
Foto: Marius Becker/DPA
1/2
20.12.2023.
u 23:30

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić odigrao je cijelu utakmicu za Bayer, a posebno je oduševio s jednim potezom na samom početku utakmice

Nogometaši Bayera i Bayerna, dvije vodeće momčadi njemačke Bundeslige, uspješno su obavili posao u aktualnom 16. kolu.

Vodeći Bayer pobijedio je Bochum u Leverkusenu s 4:0, a Bayern je pobijedio Wolfsburg 2:1 na gostovanju. Već na poluvremenu Bayer Leverkusen je protiv Bochuma stvorio prednost od tri pogotka, a briljirao je češki napadač Patrick Schick koji je postigao sve golove.

Nakon realiziranog jedanaesterca u 30. minuti još je suparničku mrežu pogađao u 32. i 45. minuti. U nastavku je još Boniface bio strijelac za konačno uvjerljivo slavlje bundesligaškog lidera.

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić odigrao je cijelu utakmicu za Bayer, a posebno je oduševio s jednim potezom na samom početku utakmice.

Naime, Stanišić je u 10. minuti susreta sjajnom obrambenom reakcijom spriječio Bochum da ne dođe do vodstva i tako pripomogao svojoj momčadi da dođe do lagane pobjede. Situaciju pogledajte OVDJE.

Osim što je spasio svoju momčad primljenog pogotka, Stanišić je generalno odigrao vrlo dobru utakmicu. Imao je 93 posto točnih dodavanja, tri od četiri uspješna duela na tlu, dvije očišćene lopte, pet od sedam uspješnih dugih lopti. 


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije