Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDALI

VIDEO Brat boksača snimio novinarku u provodu s njegovim timom

02.04.2019.
u 08:04

Ipak, mnogi sportaši bili su tijekom povijesti žrtve lažnih optužbi za seksualno uznemiravanje, a Pulev je imao toliko sreće da je njegov brat kamerom snimio ponašanje navodno uznemirene Sushe na tulumu nakon borbe

Bugarski boksač Kubrat Pulev prije 10-ak dana slavio je u svojoj sedmoj uzastopnoj borbi, a nakon meča dao je intervju koji je brzo odjeknuo jer je na kraju razgovora poljubio voditeljicu Jenny Sushe u usta. 

Novinarka se na sve to u početku nasmijala, a Pulev je imao neke privatne probleme s djevojkom Andreom, poznatom pjevačicom. 

Nakon nekoliko dana odjeknula je pak vijest kako je Sushe odlučila tužiti Puleva zbog njegova ponašanja.

– Mogli ste vidjeti snimku kako ljubim voditeljicu nakon što sam pobijedio u subotu navečer. Jenny je moja prijateljica, a ja sam bio jako uzbuđen zbog pobjede pa sam je poljubio. Te večeri ona se pridružila meni i mojim prijateljima na slavlju nakon borbe – rekao je za Vegas Sports Daily. Sushe je ipak unajmila najpoznatiju odvjetnicu koja se bavi ženskim problemima u Americi Gloriju Allred, a Pulevu je u Kaliforniji suspendirana i boksačka licencija. 

Sushe je na konferenciji za medije, koju je održala sa svojom odvjetnicom, tvrdila kasnije kako ju je Pulev uhvatio i za stražnjicu nakon intervjua te kako je tražio da izreže dio gdje joj je uputio poljubac. 

Ipak, mnogi sportaši bili su tijekom povijesti žrtve lažnih optužbi za seksualno uznemiravanje, a Pulev je imao toliko sreće da je njegov brat kamerom snimio ponašanje Sushe na tulumu nakon borbe. 

Novinarka na snimci pleše u krilu članu Pulevova tima, a nakon nekoliko sekundi može se čuti kako govori: – Jeb**e, nadam se da tu nema kamera. 

Hoće li ta videosnimka biti dovoljan dokaz na sudu kako bi presudili u Pulevovu korist, vidjet će se kada dođe vrijeme za to. 

>>> Pogledajte kako se ponašala novinarka nakon što je tužila Puleva za seksualno uznemiravanje

 



 

Ključne riječi

Komentara 5

ST
Starotopoljanin
08:43 02.04.2019.

tako je i ova zagrebacka dama optuzila onog crnog igraca dinama,koji je iz gorice stigao u dinamo.cure osjetila miris love i ajmo tuzakati nevine momke.sponze traze bogate zrtve.

TR
trabant7
11:58 02.04.2019.

Koja rasparača!!

Avatar Melankolija
Melankolija
10:15 02.04.2019.

You and me too

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije