Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SUDJELOVAO

VIDEO Na Old Traffordu umalo je izbila tučnjava. Svi su gledali u hit reakciju Casemira

Screenshot/Arenasport
24.02.2023.
u 17:55

Brazilska zvijezda obično voli upadati u naguravanja na utakmici, ali ovaj puta se neočekivano povukao

Engleski gigant Manchester United opet proživljava lijepe dane, dolaskom Erika ten Haga vratili su se na stare staze pobjede, sinoć su izbacili španjolskog velikana Barcelonu. Crveni vragovi su slavili 2:1 te s ukupnih 4:3 prošli u osminu finala Europske lige gdje će se susresti s još jednim predstavnikom iz La Lige, Real Betisom

Jedan od najboljih igrača Uniteda na utakmici s Barcelonom bio je brazilski veznjak Casemiro, koji je stigao iz Reala i potvrdio da je veliko pojačanje za momčad s Old Trafforda. Njegova reakcija u tijeku naguravanja igrača obje momčadi postala je glavna tema na društvenim mrežama.

U jednom trenutku utakmice došlo je do sukoba igrača dvije momčadi. Bruno Fernandes je naljutio igrače Katalonaca nakon što je snažno loptom napucao tek fauliranog Frenkieja de Jonga dok je Nizozemac ležao na travnjaku. Ubrzo je izbio kaos, igrači su se naguravali, ali ne i Casemiro.

Casemiro nije bio zainteresiran za obračune, vjerojatno zato što je u prošlom protiv Nottingham Forresta dobio izravni crveni karton zbog gušenja protivnilčkog igrača. 

Komentara 1

BE
Berri
18:21 24.02.2023.

Casemiro nije došao da se nagurava, nego da pomogne ManU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije