Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA MREŽAMA

VIDEO Modrić ima život za Hollywood. Kao petogodišnjak je tjerao ovce u okruženju gladnih vukova

Pavle Balenović Screenshot
13.08.2023.
u 17:27

Hrvatski kapetan Luka Modrić ima životnu priču koja bi defnitivno mogla biti predložak za jednog dobar film u Hollywoodu. Njegov put od rodnog Zadra pa do Santiago Bernabeua svakako nije uobičajen.

Nevjerojatna i pomalo zaboravljena snimka iz dokumentarnog filma ovih je dana pravi viralni hit na društvenim mrežama, ali to je zapravo jedan stari video za kojeg mnogi i znaju. Hrvatski kapetan Luka Modrić ima životnu priču koja bi defnitivno mogla biti predložak za jednog dobar film u Hollywoodu. Njegov put od rodnog Zadra pa do Santiago Bernabeua svakako nije uobičajen.

Njegovi počeci, pokazuju to video kadrovi jednog dokumentarca, doslovno su krenuli s čuvanjem stada ovaca u okruženju gladnih vukova i to je radio kao petogodišnjak. Redatelj dokumentarca Pavle Balenović,, nije niti sanjao da će u svojim video materijalima zabilježiti kadrove s kasnijim najboljim svjetskim nogometašem.

VEZANI ČLANCI:

Snimio je Luku dok je ovaj kao petogodišnjak, unatoč jakoj velebistkoj buri, hrabro i neustrašivo čuvao svoje stado ovaca.  Nevjerojatnu snimku autor je podijelio na društvenim mrežama, a taj detalj gdje je Luka s ovcama možete naći od 2:30. 

Balenovićevu dirljivu dirljivu priču objavio je i svjetski poznati BBC.

Komentara 7

Avatar Mlečanka
Mlečanka
19:16 13.08.2023.

vrijedni dečko 👍

DU
Deleted user
18:53 13.08.2023.

Modric, Hrvatska i Thompson ✌️🇭🇷 a vama traktori

MA
Maui
17:41 13.08.2023.

Tipične ovce na slici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije