Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVAJU GA

VIDEO Luka Modrić usrećio djevojku u Armeniji, glas joj je drhtao od sreće: 'Najveći svih vremena'

Marymadridista Twitter
10.09.2023.
u 12:19

Veliki broj obožavatelja dočekao je hrvatskog kapetana Luku Modrića u zračnoj luci. Jučer je proslavio 38. rođendan, a tom prilikom dvojica navijača su mu priredila rođendansku tortu, dok je jedna djevojka uspjela doći do autograma omiljenog igrača,

Luka Modrić i ostatak hrvatske nogometne reprezentacije otputovali su u daleku Armeniju i glavni grad Erevan, gdje ih čeka kvalifikacijski dvoboj za Euro 2024. u sklopu šestog kola. 

Veliki broj obožavatelja dočekao je hrvatskog kapetana Luku Modrića u zračnoj luci. Jučer je proslavio 38. rođendan, a tom prilikom dvojica obožavatelja su mu priredila rođendansku tortu, dok je jedna djevojka uspjela doći do autograma omiljenog igrača, pružila mu je dres, a Luka je imao imao vremena za svoje fanove. 

VEZANI ČLANCI:

Poželjela mu je sretan rođendan, zahvalila mu se na autogramu , a u videu se moglo čuti kako joj je glas treperio od uzbuđenja. 

- Lukita, hvala ti što si mi uljepšao dan. Sretan rođendan, ti si najvećih igrač svih vremena - napisala je navijačica. 

Komentara 2

RA
Raptor
14:08 10.09.2023.

Da bi netko bio bilo što veliko u životu, mora biti, prije svega, veliki čovjek. Luka to jest.

SE
senijor121
14:49 10.09.2023.

Velikan Luka najviše je usrećio hrvatsku naciju, svakog Hrvata koji se tako osjeća, a na žal orjune.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije