Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV MAJSTOR

VIDEO Luka Modrić čarobnim potezom podsjetio na jedno od najboljih izdanja, pogledajte ga

Champions League - Quarter Final - First Leg - Real Madrid v Manchester City
VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
11.04.2024.
u 14:00

Još se ne zna gdje će hrvatski as nastaviti karijeru, ali ponovno je pokazao da ga neki i dalje nepravedno otpisuju

Real Madrid i Manchester City prije dva dana odigrali su utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. Utakmica je završila neriješenim rezultatom, a Luka Modrić ušao je u igru u 72. minuti utakmice. Španjolski mediji pišu kako je promijenio ritam utakmice te pokazao zašto je još uvijek iznimno važan za momčad Carla Ancelottija.

Prije nekoliko dana 38-godišnji Modrić još jednom je oduševio navijače fantastičnim potezom na treningu Real Madrida. Pokazao je svoj fenomenalni udarac vanjskim dijelom kopačke. Modrićeva trivela najprepoznatljiviji je segment njegove tehnike. Bilo da je riječ o udarcu ili dodavanju, kapetan vatrenih jednostavno je usavršio ovaj potez.



Time je podsjetio na asistenciju protiv Chelsea prije dvije godine u četvrtfinalnom susretu Lige prvaka, koju su mnogi prozvali najljepšom svih vremena u Ligi prvaka. Savršeno je asistirao Rodrygu, koji je zabio za 1:3 i produžetke u kojima je Real izbacio momčad iz Londona i prošao u polufinale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije