Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSOVAO MAJKU

VIDEO Legenda Hajduka podivljala na derbiju. Pogledajte kako žestoko vrijeđa suca iz lože

Rijeka: Poznati na finalu Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika
Luka Stanzl/PIXSELL
15.04.2024.
u 19:05

Podsjetimo, Ibričić trenutno odrađuje kaznu od sedam mjeseci zabrane bavljenja nogometom nakon velikog skandala

Sportski direktor FK Sarajeva i legenda Hajduka Senijad Ibričić snimljen je kako s tribine žestoko vrijeđa četvrtog suca Miloša Gigovića na velikom derbiju između Sarajeva i Željezničara. 'Slobodno reci da sam njemu rekao da mu j**em mater. Reci da sam ja tebi rekao. Tebi i njemu. Da sam ja rekao. Reci da sam tebi rekao da njemu kažeš. Reci slobodno' govorio je Ibričić u video koji je izašao na društvenim mrežama i počeo se brzo dijeliti. 

GALERIJA 'Hajduk se raspao u tri dana. Ta ideja koju su imali je potpuni fijasko'

Rijeka: Poznati na finalu Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika
1/4

Podsjetimo, Ibričić trenutno odrađuje kaznu od sedam mjeseci zabrane bavljenja nogometom nakon velikog skandala. Prije tri tjedna uzvratna utakmica četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i Borca iz Banje Luke prekinuta je u sudačkoj nadoknadi nakon što su igrači Sarajeva napustili teren jer su smatrali kako je suđenje bilo jako loše. 

VEZANI ČLANCI:

U teren su utrčali sportski direktor Senijad Ibričić i trener Simon Rožman, a nakon njih i predsjednik Sarajeva Ismir Mirvić. Prigovarali su glavnom sucu Mateu Musi i naredili igračima da odu prema svlačionicama. Sarajevu su oduzeta tri boda i kažnjeno je s 22 tisuće KM (oko 11 tisuća eura). Mirvić je suspendiran na 12 mjeseci, Ibričić na sedam, a trener Rožman dobio je uvjetnu kaznu na tri mjeseca.

 

 

Komentara 5

KU
Kujttim
21:26 15.04.2024.

Senijad Ibričić ništa nije naučio. Najprije je dobio zabranu 7 mjeseci, a sada kao suspendirani sportski djelatnik nastavlja s onim modelom ponašanja zbog kojeg je kažnjen. Anonimni navijač si može dozvoliti da sucu psuje mater, ali nogometni djelatnik koji već nosi zvono oko vrata će se samo dodatno zakopati.

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
20:27 15.04.2024.

Izgleda da se Senijad Ibričić sjajno uklopio u Splitu kao svoj uz svoje jer ima stan u Hrvatskoj.

Avatar Pak
Pak
07:22 16.04.2024.

Hajdučki, nema što. Ako ovo nije za novi mural, a onda je barem zaslužio da mu se malo osvježi onaj stari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije