Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNE SCENE

VIDEO Kockar s tribina prijetio kontroverznom tenisaču koji je podivljao: 'Čekat ću te poslije meča'

Sportklub
01.02.2024.
u 22:30

Nakon navedene izmjene iskusni Paire, koji je inače poznat kao tenisač vrlo tankih živaca, sukobio se s jednim od gledatelja na tribinama, a nije dugo trebalo da Francuz podigne ton i zatraži od suca da se tog gledatelja izbaci s terena.

Nesvakidašnje scene su se događale u susretu drugog kola ATP 250 turnira u Montpellieru gdje su igrali Francuzi Benoit Paire i Harold Mayot. Mayot je rutinski slavio 6:1 i 6:4, no nevjerojatna situacija koja je obilježila ovaj meč dogodila se na samom početku trećeg gema.

GALERIJA Šesti tenisač svijeta optužen za zlostavljanje

1/3

Naime, Mayot je vrlo brzo napravio break te pobjegao na 2:0, a početkom sljedećeg gema Paire je sjajno izgradio priliku za napad, međutim promašio je udarac koji bi mu donio poen. Nakon navedene izmjene iskusni Paire, koji je inače poznat kao tenisač vrlo tankih živaca, sukobio se s jednim od gledatelja na tribinama, a nije dugo trebalo da Francuz podigne ton i zatraži od suca da se tog gledatelja izbaci s terena.

Francuski mediji su poslije meča objavili da se radilo o kockaru koji je počeo prijetiti Paireu zbog loše igre na otvaranju meča. Vikao mu je: 'Čekat ću te nakon meča!'

VEZANI ČLANCI:

Paire je na to poludio pa je odgovorio gledatelju: 'Što nije u redu s tobom? Što će biti nakon meča? Što misliš tko si ti da tako razgovaraš sa mnom? Tko si ti!?' vikao je Paire koji je potom tražio od suca da tog gledatelja izbaci s tribina. 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije