Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBIO SUKOB

VIDEO Kaos i huliganski neredi ispred Maksimira. Letjele su boce i baklje, intervenirali specijalci

TikTok
25.02.2024.
u 20:45

Dvije navijačke skupine sukobile su se ispred Dinamovog stadiona, Bad Blue Boysi stajali su s jedne, a Armada s druge strane ceste

Nakon derbija 24. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Rijeke (1:0) slijedio je navijački nered izvan maksimirskog stadiona, a morala je intervenirati i specijalna policija kako bi spriječila navijački kaos. Dvije navijačke skupine sukobile su se ispred Dinamovog stadiona, Bad Blue Boysi stajali su s jedne, a Armada s druge strane ceste.

GALERIJA Dinamo pobijedio Rijeku na Maksimiru

1/15

Između njih postavila se policija i, koliko se može vidjeti prema objavljenoj snimci, uspjela je spriječiti veći nered i štetu. S jedne na drugu stranu ulice letjele su boce, baklje, limenke, palice i razni predmeti. Jedna navijačka skupina uspjela je srušiti ogradu, no policijajci su je uspjeli brzo podignuli.

VEZANI ČLANCI:

Na sreću, čini se da je situacija brzo došla pod kontrolu organa javnog reda i da nije bilo ozlijeđenih. 

@tubusgad #dinamo #bbb #hooligans #fyp #foryou #viral ♬ original sound - Tubus gad

Komentara 11

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:24 25.02.2024.

Margaret Thatcher, visoke novčane kazne, brze zatvorske kazne, doživotna zabrana posjećivanja javnih događanja.

HR
hrvatii035
21:12 25.02.2024.

Zašto ne pustit policiju da odrade malo jače da im drugi put ne pada na pamet to radit više, nemozes sa djecom u miru pogledat utakmicu jer neznas oce ti doletit u glavu ista.

DU
Deleted user
20:53 25.02.2024.

Zašto razdvajati? Strpati ih zajedno u kavez, dobaciti nešto oštrih predmeta i neka se mlate o svom trošku podalje od civila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije