Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA PREKINUTA

VIDEO Izašla snimka kako je srušen delegat u derbiju Nexea i Zagreba. Liječnici mu pružali pomoć

Našice: Zbog incidenta prekinuta rukometna utakmica RK Nexe - RK Zagreb
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/14
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.04.2024.
u 08:46

Činilo se kako je riječ o bezazlenom sudaru, ali Josić je pao na tlo te mu se odmah počela pružati pomoć. Nakon više od pola sata prekida odlučeno je kako neće biti nastavka utakmice

Derbi 5. kola Lige za prvaka prvenstva Hrvatske za rukometaše između Nexea i Zagreba prekinut je sedam sekundi prije kraja prvog poluvremena pri vodstvu gostiju 16-9. Naime, u tom trenutku dosuđen je sedmerac za domaće nakon kojeg je došlo do gužve oko zapisničkog stola, delegat Ante Josić našao se na terenu, a onda je na njega slučajno naletio igrač Nexea Marko Bezjak koji je trčao prema svojoj klupi.

GALERIJA Derbi Nexea i Zagreba prekinut zbog napada na delegata

Našice: Zbog incidenta prekinuta rukometna utakmica RK Nexe - RK Zagreb
1/14

Činilo se kako se radilo o bezazlenom sudaru, ali Josić je pao na tlo te su mu odmah počeli pružati pomoć. Nakon više od pola sata prekida odlučeno je kako neće biti nastavka utakmice. Do prekida najbolji igrač na terenu bio je Zagrebov veteran Timur Dibirov sa sedam golova.

VEZANI ČLANCI:

Na ljestvici uoči ovog dvoboja Zagreb je vodeći s osam bodova koliko imaju i druge Sesvete, dok je klub Nexe treći sa šest bodova. Video incidenta možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Idler
Idler
09:58 09.04.2024.

Janez ga je i grubo i namjerno zakačil i to je nesporno al ga ziher ni planiral ozljedit. To ga ipak ne oslobađa krivnje.

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
18:43 08.04.2024.

Smiješno je da netko ovdje govori o nekom napadu. Ako itko treba biti doživotno suspendiran onda je to ovaj delegat

PE
perodeta
12:24 08.04.2024.

Brutalno ga je uništio, treba manje ovakvih MMA poteza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije