Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mate Pavić

VIDEO Hrvatski tenisač 'poludio' na protivnika: Evo što mu je izgovorio

Madrid: Hrvatski tenisači odradili trening uoči sutrašnjeg finala Davis Cupa
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
15.04.2022.
u 17:20

- Možeš li, molim te, prestati? Svaki meč, svaki put je tako - rekao mu je Pavić

Branitelji naslova na ATP teniskom turniru u Monte Carlu u konkurenciji parova Nikola Mektić i Mate Pavić izborili su plasman u četvrtfinale pobjedom protiv braće Tsitsipas, Petrosa i Stefanosa sa 6-3, 6-3, međutim, poraženi su u četvrtfinalu od kolumbijske kombinacije Juan-Sebastian Cabal i Robert Farah. Bilo je 6:4, 6:4 za Kolumbijce.


U predzadnjem gemu Pavić se obrušio na Faraha. Hrvatskom tenisaču smetalo je što je Farah kroz cijeli meč bio vrlo glasan.

- Možeš li, molim te, prestati? Svaki meč, svaki put je tako - rekao mu je Pavić. 

Raspravljali su se i po završetku meča, a sudac im je poručio da to riješe u svlačionici.

>> Vrsaljko 'poludio' u tunelu:

Ključne riječi

Komentara 2

MI
miki17
22:19 15.04.2022.

Ni rijeci o kaznjavanju Zalgirisa od strane Evrolige zbog transparenta na bojama ukrajinske zastave? A do juce ste navijali za izbacivanje Crvene Zvezde iz Evrolige jer su igraci odbili mijesati politiku i sport?

PR
prajdali100
17:43 15.04.2022.

Nažalost naš par sve više posustaje.Ipak,osvojiti ono što su oni osvojili u godini dana je nešto teško dostižno.Naklon do poda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije