Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE GOLOVE

VIDEO Hajduk ga je prodao u bescjenje, a danas je hat-trickom srušio velikana

AUT, 1. FBL, LASK vs FC Red Bull Salzburg
Foto: EXPA/ Uwe Winter
1/5
12.04.2024.
u 21:55

Ljubičić je prije godinu dana otišao iz Hajduka za tri milijuna eura, a s ova tri pogotka došao je do ukupno pet golova u utakmicama protiv Salzburga. Ove sezone odigrao je 35 utakmica u svim natjecanjima, a Ljubičić je u njima postigao deset pogodaka

Hrvatski nogometaš Marin Ljubičić zablistao je ovoga petka u derbiju austrijskog prvenstva. U njemu je LASK iz Linza pobijedio RB Salzburg rezultatom 3:1, a bivši napadač Hajduka postigao je hat-trick. 

Najprije je u 18. minuti zabio iz kaznenog udarca, a devet minuta kasnije isto je učinio i iz igre, sjajnim udarcem u donji desni kut. Treći pogodak na utakmici zabio je u 73. minuti, a kada je iz igre izašao u 81. minuti dobio je pljesak na otvorenoj sceni.

LJUBIČIĆEVE GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

Inače, i kod četvrtog pogotka na utakmici, a jedinog za Salzburg, sudjelovao je jedan hrvatski igrač. Tada je, u 84. minuti naš Luka Sučić asistirao strijelcu Neneu Dorgelesu.

Ljubičić je prije godinu dana otišao iz Hajduka za tri milijuna eura, a s ova tri pogotka došao je do ukupno pet golova u utakmicama protiv Salzburga. Ove sezone odigrao je 35 utakmica u svim natjecanjima, a Ljubičić je u njima postigao deset pogodaka.

Standings provided by Sofascore
 

Komentara 1

BS
Berekin ST
08:49 13.04.2024.

Mislim da su austrijanci platili otkupninu posli posudbe. Otkupnina je bila procjenjena na puno vise od Marinovih dotadasnjih igara a on je buknio u ekipi neopterecenoj naslovima u kojoj moze igrat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije