Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP 2018.

VIDEO Englezi se prisjetili poraza od vatrenih: 'Najgora individualna predstava u povijesti'

Moskva: Perišić izjednačio na 1:1 protiv Engleske u polufinalu SP-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
26.11.2022.
u 21:36

Snimka je objavljena po završetku blijede predstave izabranika Garetha Southgatea protiv SAD-a (0:0) na Svjetskom prvenstvu u Kataru sinoć, u kojoj je zaigrao i Henderson, pa su neki korisnici povezali nastupe zbog tajminga.

Kao da je jučer bilo: Perišić je za izjednačenje pogodio u 68., a u finale nas svojim golom odveo Mandžukić u 109. minuti. Hrvatska reprezentacija porazila je Englesku s 2:1 i ušla u finale Svjetskog prvenstva.

>> VIDEO: 'Livaja i Petković neka napadnu Kanadu, a suđenje je sramota za cijeli svijet, oni su pokradeni'

Jedan navijač s Otoka objavom se prisjetio nastupa Jordana Hendersona, kojeg je nazvao 'najgorom individualnom izvedbom u povijesti nogometa'. Video prikazuje greške reprezentativca tijekom utakmice protiv vatrenih.

Snimka je objavljena nakon blijede predstave izabranika Garetha Southgatea protiv SAD-a (0:0) na Svjetskom prvenstvu u Kataru sinoć, u kojoj je zaigrao i Henderson, pa su neki korisnici povezali nastupe zbog tajminga.

Dio njih smatra kako kapetan Liverpoola nije odigrao dobar susret, drugi su manje kritični.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group B - England v United States - Al Bayt Stadium, Al Khor, Qatar - November 25, 2022 England's Jordan Henderson in action with Antonee Robinson and Yunus Musah of the U.S. REUTERS/Peter Cziborra Photo: Peter Cziborra/REUTERS
Foto: Peter Cziborra/REUTERS

- Ovo nije bilo s jučerašnje utakmice pa prestani obmanjivati ljude - napisao je jedan.

- Što Henderson radi u toj ekipi? Potrošeno mjesto - dodao je drugi, nezadovoljan nastupom nogometaša.

- Kane je imun na kritike. Ovo me čini tako sretnim - napisao je treći, koji vjerojatno smatra da ni ostali igrači nisu bolji. 

Engleska se nalazi na vrhu svoje skupine s trenutno četiri boda.

>> Pogledajte specijalnu SP emisiju: Matjaž Kek u studiju Večernji tv-a: Komentira Dalićevu Hrvatsku, otkriva kojeg igrača Hrvatske obožava i što je odgovorio Jakobušiću i Miškoviću na pozive da se vrati u HNL 

Standings provided by Sofascore
 

 

Komentara 1

ČI
Činjeničarcontreras
21:43 26.11.2022.

Anglosaksonska rupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije