Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTAL SCORE GO

VIDEO Đokoviću nije dugo trebalo da zaboravi Gorana Ivaniševića. Uhvaćen je u društvu novog trenera

Foto: MIKE SEGAR/REUTERS
1/6
29.03.2024.
u 17:01

Ivanišević i Đoković surađivali su šest godina tijekom kojih su osvojili brojne trofeje, Đoković je s Goran osvojio 12 Grand slamova, a sada je došlo vrijeme za rastanak.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković se prije nekoliko dana razišao sa legendarnim hrvatskim tenisačem Goranom Ivaniševićem, a sada je čini se pronašao i njegovog nasljednika s kojim već trenira. Ivanišević i Đoković surađivali su šest godina tijekom kojih su osvojili brojne trofeje, Đoković je s Goran osvojio 12 Grand slamova, a sada je došlo vrijeme za rastanak. 

- Goran je, prije svega, prijatelj za život. Moj i moje obitelji. Netko tko mi je izuzetno drag. To što smo okončali suradnju, ne znači da ćemo prestati biti prijatelji. Došlo je do točke zasićenja. Osjetili smo da je vrijeme da se raziđemo, nakon gotovo šest godina suradnje u kojoj smo ispisali stranice povijesti našeg sporta - otkrio je Đoković.

GALERIJA Goran Ivanišević više nije trener Novaka Đokovića

1/6

Iako je u medijima isticao da bi karijeru mogao nastaviti bez trenera, to se najvjerojatnije neće dogoditi. Đoković se vratio u Beograd i tamo odradio dva treninga s legendarnim srpskim tenisačem Nenadom Zimonjićem, koji će, po svemu sudeći, biti novi trener najboljeg tenisača svijeta.

 

 

Prema snimkama s treninga koje su osvanule na društvenim mrežama, vidljivo je da Đoković sluša savjete svojevremeno najboljeg svjetskog tenisača u konkurenciji parova, koji je osvojio čak osam naslova na Grand Slam turnirima. Da nije riječ o slučajnosti i jednom treningu potvrđuje informacija specijaliziranog portala Score GO koji je i prije treninga objavio da je Zimonjić prvi favorit za nasljednika Ivaniševića u Đokovićevoj trenerskoj ekipi

VEZANI ČLANCI:

Kako se srpski dvojac dobro poznaje godinama, zajedno su odradili brojne treninge i mečeve, čini se da bi imenovanje Zimonjića uskoro moglo biti službeno. 

Komentara 8

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
17:09 29.03.2024.

Kaj su oni u vezi?

SK
SkvikiZg
17:43 29.03.2024.

Svaka zvijezda se jedan dan ugasi pa i njegova je na tom putu no on to ne želi prihvatiti.

T8
Tomo-81
01:29 30.03.2024.

Djoka ide ti kraj nisi vise na nivou la papa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije