Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MASTERS TURNIR

VIDEO Đoković ponovo razbjesnio publiku! Pogledajte što srpski as radi u Monte Carlu

ATP Masters 1000 - Monte Carlo Masters
Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS
1/4
Autori: vecernji.hr, Hina
11.04.2024.
u 17:26

Četvrtfinale je izborio i pobjednik ovog turnira iz 2021. i 2022. godine Grk Stefanos Tsitsipas koji je sa 7-5, 7-6 (3) nadigrao Nijemca Alexandera Zvereva. Tsitsipas će u četvrtfinalu igrati protiv Karena Hačanova koji je da 6-3, 7-5 izbacio Danila Medvedeva

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira iz serije "masters 1000" u Monte Carlu, on je u susretu 3. kola svladao Talijana Lorenza Musettija, od kojega je lani izgubio na istom ovom turniru, sa 7-5, 6-3. Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Australca Alexa De Minaura koji je u 3. kolu svladao sunarodnjaka Alekseja Popyrina sa 6-3, 6-4.

Nakon lagane pobijede u šesnaestini finala protiv Romana Safiullina kojem je prepustio sam tri gema u cijelom meču, Talijan je bio nešto teža prepreka. Već je u prvom gemu izgubio servis, a Talijan je lako osvajao servis-gemove. Njegov je niz prekinut tek u osmome gemu prvoga seta.

VIDEO Ivanišević ostaje bez ozbiljnog bogatstva. Ovo su plaća i bonusi koje je zarađivao kod Đokovića

Musetti je imao servis i vodio 4-3. Đoković se sucu požali ona jenu loptu za koju je smatrao da je izašla u aut. Napravljena je provjera i utvrđeno je kako je srpski as bio u pravu. Ipak, navijači su se zbog njegovih žalbi naljutiti i počeli mu zviždati. Đoković se već dugo suočava s publikom koja mu nije blagonaklona pa je imao i spreman odgovor.

Ovog je puta na zviždanje odgovorio oponašanjem dirigiranja i još više naljutio publiku. Ipak, doimalo se kao da mu je to bila motivacija koju je trebao. Odmah je svladao Musettijevih 40-0, došao do breaka i izjednačenja na 4-4. Kasnije je napravio još jedan break i osvojio set.  Snimku događaja možete pogledati OVDJE.

Četvrtfinale je izborio i pobjednik ovog turnira iz 2021. i 2022. godine Grk Stefanos Tsitsipas koji je sa 7-5, 7-6 (3) nadigrao Nijemca Alexandera Zvereva. Tsitsipas će u četvrtfinalu igrati protiv Karena Hačanova koji je da 6-3, 7-5 izbacio Danila Medvedeva.

GALERIJA Đoković pobijedio u finalu Roland Garrosa. Srpski as postavio novi rekord

ATP Masters 1000 - Monte Carlo Masters
1/49

Komentara 2

BE
beki11
12:55 12.04.2024.

S obzirom da ima i hrvatske korijene mogao bi biti malo kulturniji.

DU
Deleted user
23:11 11.04.2024.

Ok, on razbjesni publiku, a ko i zakaj stalno razbješnjuje civilizaciju sa svakodnevnim đokovičanjem tu na ovom...? Su plaće u zapadnoturskoj valuti ili u valuti iz civilizacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije