Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE SNAŠAO

VIDEO Đoković napravio ogroman gaf na dodjeli zlatne lopte. Ispričavao se, a snimka je postala hit

2023 Ballon d'Or
Foto: STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
1/3
31.10.2023.
u 16:30

Srpski teniski as imao je zadatak uručiti ballon d'or najboljoj nogometašici svijeta za 2023. godinu

Najbolji tenisač današnjice Novak Đoković sudjelovao je na dodjeli prestižne nagrade zlatna lopta u Parizu. Srpski teniski as imao je zadatak dodijeliti ballon d'or najboljoj nogometašici za 2023. godinu Aitani Bonmati, no njegova pogreška je postala viralna snimka.Nakon što je održao prigodini govor, Novak je pozvao nogometašicu Barcelone na pozornicu, zahvalio se i pomaknuo, a nije uručio nagradu Bonmati. 

GALERIJA Đoković sudjelovao u dodjeli zlatne lopte: Iz Srbije sam i navijam za Zvezdu

2023 Ballon d'Or
1/3

Organizatori i voditelji su obrzo uočili Đokovićev kiks te su nogometašici Barcelone naknadno uručili Zlatnu loptu. Tenisač se, naravno, ispričao zbog nenamjerne pogreške.

Đoković je na ceremiji održao govor te otkrio koliko mu nogomet značio, poručio je da navija za Crvenu zvezdu, a zna se i da je veliki navijač talijanskog Milana.

VEZANI ČLANCI:

- Velika je čast biti ovdje. Hvala organizatorima što su me pozvali. Privilegija je biti okružen najboljim igračima svijeta u najvećem sportu na svijetu, sportu uz koji sam odrastao, igrao svakog dana. Moj otac je bio profesionalni nogometaš, tako da sam i ja malo igrao - rekao je Nole. 

Komentara 3

Avatar Bani
Bani
13:31 01.11.2023.

On barem placa porez, ne ko onaj Mamicev krimos...

ČV
čača vrati se
21:19 31.10.2023.

a,šta da radi jadnik nije on kriv čača je

Avatar Tombstone
Tombstone
16:45 31.10.2023.

Panglu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije