Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED MAKSIMIROM

VIDEO Boysi gromoglasnom podrškom dočekali Zajeca: 'Zeko, Zeko! Hoćemo pobjedu!'

Zagreb: Velimir Zajec stigao u Maksimir radi današnjih izbora
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
10.03.2024.
u 11:37

"Apeliramo na sve koji danas budu prolazili u krugu stadiona da se suzdrže od ikakvih postupaka i ponašanja koji bi mogli skrenuti pozornost s događanja na Izbornoj skupštini Kluba. Suzdržite od pirotehnike", napisali su iz BBB-a prije okupljanja. Glasno su podržali Vellimira Zajeca kada je stigao na stadion

Na Maksimiru se od 12.00 sati održavaju izbori za predsjednika Dinama. Kandidati su Velimir Zajec i Mirko Barišić. Dok se potpora aktualnog predsjednika osipa, sve više skupštinara pristiže na stranu klupske legende. Zajec uz to ima i veliku podršku navijača koji ga s veseljem dočekali okupljeni pod zapadnom tribinom.

Popraćen pljeskom Bad Blue Boysa i uzvicima "Zeko! Zeko!" kod stadiona je stigao i Velimir Zajec koji uživa veliku potporu Dinamovih navijača. "Bit će teška borba, ali vjerujemo u pobjedu", rekao je Zajec novinarima okupljenima ispred stadiona. Zahvalio se navijačima na potpori. S njime je stigao i Miro Par. Još je jučer najavio da će promijeniti stranu i podržati Zajeca.

Malo zatim, Boysi su počeli glasno skandirati "Hoćemo pobjedu!". Time su jasno poručili što očekuju od ovih izbora. Njihova je pobjeda isključivo pobjeda Zajeca. Prije okupljanja navijači su se oglasili putem društvenih mreža.

"Apeliramo na sve koji danas budu prolazili u krugu stadiona da se suzdrže od ikakvih postupaka i ponašanja koji bi mogli skrenuti pozornost s događanja na Izbornoj skupštini Kluba. Suzdržite od pirotehnike, neka sve prođe u najboljem redu. Dinamo Zagreb iznad svih", napisali su iz BBB-a na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 3

RO
Romeo2249
12:26 10.03.2024.

Ne nas Hajduk ,vec postojeci Dinamo je nas. Samoupravljanje dok ima novaca. Bilobi najbolje da Zeko napravi privatizaciju .Ali onda ce morat pobjec u Grcku.

Avatar Moodleen
Moodleen
14:11 10.03.2024.

Slijedi promjena imena u NK Uličar.

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
12:03 10.03.2024.

Bojim se da ćemo sad dobiti "Naš Hajduk" verzija broj dva. Zeko naivan kakav je nije ni svjestan da je samo lutka na koncu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije