Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

VIDEO Bogdanovićevi Pistonsi su najgora NBA momčad ikada. Zubac odigrao najbolju utakmicu sezone

NBA: Detroit Pistons at Brooklyn Nets
Brad Penner/REUTERS
27.12.2023.
u 08:23

Zubac je protiv Charlottea ostvario već 10. double-double učinak sezone što potvrđuje da igra najbolju NBA sezonu u karijeri.

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac jedan je od najzaslužnijih za pobjedu LA Clippersa nad Charlotte Hornetsima (113:104), kojom je okončan niz od dva uzastopna poraza momčadi prepune zvijezdama. Zubac je protiv Hornetsa odigrao jednu od najboljih utakmica sezone. Prvi centar Clippersa je za 31 minutu u igri postigao 18 poena uz jako dobar šut iz igre (7/11).

GALERIJA United slavio na uzbudljivom Boxing Dayu

NBA: Detroit Pistons at Brooklyn Nets
1/14

Zubac je najbolji igrač utakmice pod košem uz 14 skokova i jednu blokadu, a sjajan meč zaokružio je s četiri asistencije. Zubac je protiv Charlottea ostvario već 10. double-double učinak sezone što potvrđuje da igra najbolju NBA sezonu u karijeri. 

S druge strane, Detroit Pistonsi za koje igra hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović upisali su novi, 27 poraz za redom. Ovim porazom postali su i službeno najgora momčad svih vremena u NBA ligi. Pistonsi su ovog puta poraženi Brooklyn Netsi koji su slavili rezultatom 118-112.

VEZANI ČLANCI:

Bogdanović je za 39 minuta ubacio 23 poena uz 2 asistencije te 3 skoka i 4 izgubljene lopte. 

Komentara 1

MA
majeltomoguce
11:31 27.12.2023.

Neka, neka, da su htjeli pobjeđivati imali bi oni već koju pobjedu više, ali namjerno gube jer se bore za bolje pozicije na draftu. Isto rade i Washington i Spursi. A sada kad su htjeli pobijediti da ne uđu u povijest kao najveću luzeri nisu mogli - baš mije drago! A da to nije istina zar ne bi već smjenili trenera? Ok u NBA se treneri rijetko mijenjaju ali gle ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije