Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir pred izbore

VIDEO BBB-i poslali važnu poruku uoči Gorice, a legenda, bivši kapetan Dinama, odabrao za koga će glasati

Dinamove legende i ikone HNL-a održale nogometni spektakl u Ciboni
Marko Lukunic/PIXSELL
04.02.2024.
u 14:15

Izbori za skupštinu Dinama održat će se 2. ožujka, a pobjednička lista dobit će 25 mjesta u Skupštini. Navijači vjeruju da će to biti njihova lista koju podržavaju i brojne klupske legende

Bad Blue Boysi uputili su važnu poruku uoči utakmice s Goricom (nedjelja, 17.30 sati). U svom su proglasu napisali iduće:

"Podržavamo listu 'Dinamovo proljeće' i ovim putem pozivamo sve navijače Dinama da na današnjoj utakmici protiv Gorice svojim potpisom podržimo ovu skupinu ljudi koja će na prvim, povijesnim članskim izborima pokušati izboriti 25 mjesta u Skupštini kluba.

Svatko tko je bio bilo kada član kluba u 2023. godini može potpisati podršku ovoj listi u hodniku sjeverne tribine prije i na poluvremenu današnje utakmice, a sve molimo da sa sobom ponesu i dokaz o članstvu u prošloj godini te osobnu iskaznicu kako bi svi potpisi bili valjani. 

Također svi oni koji iz nekog razloga još nisu obnovili članstvo u klubu za 2024. godinu, to će moći učiniti također na tribini kako bi njihov potpis podrške bio pravovaljan.

Za kandidaturu je dovoljno najmanje 100 potpisa ali želimo već od samog početka pokazati koliku podršku ima ova lista!

SVI NA SJEVER - SVI NA MAKSIMIR!", poručili su BBB-i.

Podršku listi Dinamovo proljeće dala je i jedna istinska legenda Dinama, bivši kapetan plavih Slavko Ištvanić.

- Moj glas ide listi 'Dinamovo proljeće' i pozivam sve članove kluba da glasaju za njih - poručio je Ištvanić.

 
Ključne riječi

Komentara 1

BS
Blue_shirt
16:01 04.02.2024.

Novinari se bas trude puhati u jedra dtsm, a zasto ? Evo i danas primjer , na sluci istvanic ali Boban u sredini a u naslovu "dinamov kapetan podrza dtsm"... Unh i dtsm braca po socijalizmu cak su i im idejni zacetnici kolege na faksu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije