Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE OTIĆI AKO STIGNE PONUDA
Povratak na članak

Vujović napušta PPD Zagreb? Zove ga šeik koji ne pita za cijenu

– Ne bih sada to iznosio u javnost. Barem ne dok ne razgovaram s čelnicima PPD Zagreba. A oni zasad nisu dogovorili termin sastanka. Naravno da bih volio ostati, dečki su sjajni, ali ne ovisi sve o meni – istaknuo je Vujović

Komentari 10

DU
Deleted user
11:16 04.05.2016.

Sve najbolje želim Vujoviću, ma gdje bio. Bio je veliki igrač i sada odličan trener, a što to pokazuje? To može netko tko je sposoban i u duši dobar. Na stranu priče o mangupu i nekim drugim negativnostima. Čovjek jee zaslužio svaku pohvalu...a i dolare koje mu bacaju pred noge. Da li se netko sjeća kad mu je pukla Ahilova tetiva na terenu? U skoku....ostavljao je srce za tim. Tako bi trebali i danas...vi mladi, bilo s koje strane!!!

VL
SE
sestrićna
10:29 04.05.2016.

momčad zagreba je perspektivna i više nego dobra..mislim da bi červar za 2-3 god stvorio ekipu za sami eurospki vrh s ovim dečkima..

VL
DU
Deleted user
13:36 04.05.2016.

Svaka čast Vujoviću i veliki respekt za ovo što je napravio s Zagrebom. Još iz igračkih dana mi se sviđao i kao igrač i kao čovjek. Ako ode, svako mu dobro želim. U svakom slučaju, visoko je podigao ljestvicu svakom budućem treneru, što je itekako dobro.

VL
DF
danijel.fak
16:49 04.05.2016.

Nedamo Vuju. Treba otvoriti poseban 060 broj i skupljati lovu. :)

VL
DU
Deleted user
09:49 04.05.2016.

Ako je Ivić potpisao z 100 000 eura za 4 godine što bi bilo malo više od 2000 eura mjesečno ???Pa toliko zaradiš u Njemačkoj na građevini radeći na crno.Ako je to cijena za jednog od najperspektivniji golmana u rukometuu i ako ni takvu cifru RK Zagreb ne može platiti onda, żalosno.Poruka djeci,bavite se drugim sportom jer u rukometu nema kruha čak ni za najbolje.Ili je novinar pobrkao lončiće što me nebi iznenadilo znajući kakvom novinarskom elitom respolaže Večernji list !

VL
KU
kupatilo
00:19 05.05.2016.

Pokusati ga zadrzati ako je moguce i ako ti on zeli.Po meni je on rukometni Diego Simeone.Trebamo ga i u reprezentaciji jer Babic je mlak i nesiguran.Ali isto treba mu i omoguciti rad.Neide to sa prodajom najboljih a ne pogotovo za mizerne novce.Osigurati bolje uvjete i covjek ce ostati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.