Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABILI ROG I BELLE
Povratak na članak

Velika pobjeda Splita nad Černomorecom, crveni na korak 4. pretkola

- Ovo je velika pobjeda, jedna od najvećih u našoj povijesti. Svi zaslužuju pohvale, idemo mirni na uzvrat. Pokazali smo da možemo, nema straha kod nas - kazao je Matić.

Komentari 2

ZA
!zagreb!
09:04 01.08.2014.

Dokaz da se zadnjih godina prvenstvo namjesta da bi Hajduk bio drugi ili treci ili osvojio kup. A u europi gubi od amatera ili od slabih madjara 8:0!! A prozivaju Dinamo koji pobjedi prvaka austrije, danske, ceske, dobije Villareal, izbaci Ajax iz natjecanja...

VL
BD
bara_dzg
09:42 01.08.2014.

svaka čast,ovako se igra,sve čestitke. ovo samo dokazuje ko je broj 1 u Splitu i suglasan sam sa komentarom !zagreb! jedino nam Hajduk kvari prosjek ostali naši predstavnici bar pokazuju volju za pobjedom i profesionalsnost a sada nek tovari kažuažu ko ih je pokrao u Europi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.