Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH TENISAČICA

Vekić u 2. kolu Taškenta, Ajla 'skočila' za 28 mjesta!

Donna Vekić
Antonio Bronić/Pixsell
09.09.2013.
u 14:13

Vekić je i dalje naša najbolje pozicionirana tenisačica, od ovog tjedna je 62. na WTA ljestvici

Donna Vekić uspješno je prošla prvo kolo WTA turnira u uzbekistanskom Taškentu. Za sat i 20 minuta bez problema je sa 6:3, 6:2 svladala Ukrajinku Kičenok (11.4).

Mlada Osječanka od ovog je tjedna 62. tenisačica svijeta što je skok za tri mjesta, Petra Martić je 89. (+2), a najveći skok zabilježila je Ajla Tomljanović koja je napredovala za 28 mjesta te je 101. igračica svijeta! Mirjana Lučić također je zabilježila veliki napredak, \'skočila\' je 17 mjesta te je 111. na WTA ljestvici.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije