Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U bolnici kod Tomislava Ivića
Povratak na članak

Vatreni su sad najjači, Messi neće osvojiti SP

Popio sam tabletu za bolji san, pa sam zaspao i nisam vidio Olićev gol.

Komentari 4

PA
parangal1911
09:53 01.04.2010.

stara dobra vrimena kad je Hajduk bio klasa. A vidi di smo sad!

VL
Avatar Topgen
Topgen
09:54 01.04.2010.

Trener svih trenera. Izmislio totalni nogomet , presing u protivnickoj polovini. Brz oporavak sjor Ivic .

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
10:53 01.04.2010.

Pa zar su Aguero,Higuain ili Tevez toliko \"losi\" suigraci za Messija?Malo se cudim ovom izjavom Ivica,po meni niti jedna od navedenih reprezentacija nema bolji napad od Argentine!

VL
II
izvor istine
15:04 01.04.2010.

svaka cast Ivic vidi se da si izuzetan poznavalac fudbala.Fudbaler je pravi tek kad se dokaze u reprezntaciji.Ovo sto ovaj messi pokazuje u barceloni lako mu je pokazati gdje je okruzen najboljim igracima svijeta a i trener proglasen najboljim na svijetu.Ovi ga porede sa maradonom.Ma nije on ni dvadeseti dio pokazo u reprezentaciji kao legenda maradona

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.