Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Žapci spremni za europski okršaj na bazenu Mladosti

vaterpolo, mladost
Igor Kralj/Pixsell
23.10.2013.
u 13:33

– Bit će dosta inovacija u samom tijeku utakmica, pripremili smo brojna iznenađenja za gledatelje, a cijena ulaznice je u skladu s našim prilikama!

Europski vaterpolo-okršaj na Savi ovog će vikenda zapaliti Zagreb! HAVK Mladost na domaćem terenu traži prolazak u četvrtfinale LEN Eurokupa. Marseille, Shturm, Jadran HN protivnici su naših žabaca koji se ovog vikenda nadaju bučnoj podršci s tribina bazena na Savi.

– Mladost je danas stabilan klub, igra s vlastitim trenerom i igračima, oslanjamo se na klupsku struku. Turnir je dobro organiziran i sve je spremno za početak. Bit će dosta inovacija u samom tijeku utakmica, pripremili smo brojna iznenađenja za gledatelje, a cijena ulaznice u skladu je s našim prilikama!” – izjavio je direktor kluba Tomislav Družak.

Momčad HAVK Mladost spremno dočekuje protivnike i prvi put ove sezone igra u punom sastavu, a trener Vjekoslav Kobešćak najavljuje:

– Prvi put ove sezone momčad je u punom sastavu. Iako je Pavić ozlijeđen, dobili smo drugo mišljenje liječnika specijalista i dogovorili odlazak na operaciju te će se vrlo vjerojatno naći u momčadi na ovom turniru. Naš je cilj prolazak u četvrtfinale, a to bi za momčad značilo jako puno, naročito za poziciju kluba nakon turbulentnog razdoblja.

– Puni smo samopouzdanja i jedva čekamo početak turnira. Ovog smo tjedna naporno trenirali, radili smo dosta na taktici, momčad je složna i ostavit ćemo srce u bazenu! Vjerujemo u dobar rezultat. Pozivam sve navijače i ljubitelje vaterpola da dođu ovog vikenda i podrže nas u ovoj europskoj borbi!” – pozvao je navijače igrač HAVK Mladost Luka Lončar.

Raspored utakmica LEN Euro kup / 25. – 27.10.2013. / Bazen Mladosti Zagreb

Petak, 25.10. Mladost – Shturm 18.00 sati

Petak, 25.10. Jadran HN – Marseille 19.30 sati

Subota, 26.10. Mladost – Marseille 18.00 sati

Subota, 26.10. Shturm – Jadran HN 19.30

Nedjelja, 27.10. Marseille – Shturm 10.30 sati

Nedjelja, 27.10. Mladost – Jadran HN 12.00 sati

HAVK Mladost za gledatelje priprema brojna iznenađenja, a kupljene ulaznice ujedno vam mogu osigurati i atraktivne nagrade. Ulaznice za LEN Eurokup mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr (www.ulaznice.hr) ili na blagajni bazena Mladosti sat prije početka prvih utakmica. Cijena jednodnevne ulaznice koja uključuje dvije utakmice je 25 kuna, dok je cijena paket ulaznice za cijeli turnir 50 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije