Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP u vaterpolu

Zagreb za EP ponudio 800.000, a minimum je bio 250.000

Perica Bukić
Goran Stanzl/Pixsell
02.04.2010.
u 11:42

Do početka vaterpolskoga EP-a u Zagrebu ostalo je 149 dana, a organizatori imaju mnogo problema, ali ne odustaju.

Uplatili su Lenu sto tisuća od potrebnih 800 tisuća eura, a još 300 tisuća uplatit će Janaf. No, zašto smo u kandidaturi ponudili 800.000 kad je, prema Lenovu natječaju, minimum bio tek 250.000 eura?

– Naši protukandidati, Mađari i Rumunji zajedno, ponudili su čak 1,2 milijuna eura. Uz našu dobru prezentaciju, presudilo je to što Len želi prvenstvo u jednom gradu, kao i loši hoteli u Debrecenu i Oradeji – objašnjava direktor prvenstva Renato Živković.

Osim duga Lenu, glavni je problem organizatora još nepotpisani ugovor Ingre, vlasnika Arene Zagreb, i Grada Zagreba, kojim bi bilo omogućeno da se u Areni ugradi montažni bazen. No, i to bi se trebalo riješiti sljedećih dana.

– Imamo mnogo posla i sve radimo u zadnji tren, ali kod nas valjda tako mora biti. No, uvjeren sam da će u Areni biti ispričana lijepa vaterpolska priča koja će imati i dodatne učinke, recimo turistima ispunjen Zagreb – ističe Živković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije