Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga

Udovičić: Pro Reccu je već pet godina cilj samo srušiti Mladost

\'19.10.2010., bazen PVC Mladost na Savi, Zagreb - Jadranska vaterpolo liga, 1. kolo, HAVK Mladost - VK Medvescak. Nikola Samodol, Vanja Udovicic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
03.06.2011.
u 11:36

Žapce u polufinalu u Rimu (19.30 sati) očekuje težak okršaj s Partizanom. Završni turnir nadmetanje je rekordera: Mladost ima sedam naslova europskog prvaka (posljednji 1996.), branitelj Pro Recco i Partizan (posljednji 1976.) po šest.

Jučer su vaterpolisti Mladosti zrakoplovom otputovali u Rim, gdje ih večeras u 19.30 sati na legendarnom Foro Italicu očekuje polufinalna utakmica Eurolige s Partizanom. Večer prije Petar Muslim gledao je košarkašku utakmicu između Zagreba i Cedevite. Njegova majka Maja Kutleša bila je uspješna košarkašica, ali to nije jedina Muslimova veza s košarkom.

– Kaštropil i Princ moji su prijatelji. Oni često dođu na vaterpolo, a ja na košarku. Kaštropil i ja skupa smo prije četiri godine došli u Zagreb, pa smo se zbližili – objasnio je Petar.

A sad o Partizanu.

– Valjda ćemo pobijediti, pa 30 dana pripremamo se samo za Partizan! Pogledali smo sve njegove utakmice, pa i one s nama i s Jugom. U Zagrebu smo ih razbili, nadam se da će tako biti i u Rimu. Beograđani su nakon Nove godine podignuli igru, ali valjda smo nakon ovih priprema i mi to učinili. Bit će to posebna utakmica, pobjednik se vjerojatno neće znati do posljednje sekunde – kaže Muslim sipajući komplimente na račun Beograđana:

– Momčadski su jaki, na neki su način preslikana srpska reprezentacija, s Vujasinovićem kao motorom momčadi. No, mi imamo i pojedince i kolektiv, bit će kost u kost, ginut ćemo u bazenu!

Vanja Udovičić nije u srijedu navečer bio na košarci nego je kod kuće pio čaj i vitamine jer je lakše prehlađen. Partizan je klub u kojem je ponikao, a u Pro Reccu je igrao do prošle godine. Zato zna sve o njima.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije