Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO POPIS

Tucak: Žao mi je Mihe i Bure, razgovarat ću još s njima

'za sport......060906...sibenik ivica...tucak...trener....vaterpolista sibenika snimio hrvoje jelavic'
VL
11.10.2012.
u 17:50

Na širem popisu od 18 igrača našli se i Lončar, Macan, K. Milaković, Vukičević i Bukić. Osmorica zlatnih nisu upitna

Novi izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je širi popis od 18 igrača koji kandidiraju za sastav za dvoboje s Crnom Gorom u Zagrebu (31. listopada, 16.45, HTV 2) i Turskom u Istanbulu (3. studenoga). Na popisu su: Pavić, Bijač, Jelovina (vratari), Dobud, Paškvalin, Krapić (sidraši), Bušlje, Buljubašić, Lončar, Macan (braniči), Joković, Obradović, Šetka, K. Milaković, Sukno, Muslim, Vukičević i Bukić (vanjski igrači).

– Kapetana još nisam odredio, sačekat ćemo prvo okupljanje 29. listopada – kazao je Tucak.

Slučaj Bošković-Burić nije se mogao zaobići:

– Moram izraziti svoje žaljenje što je došlo do svega toga. Razumljiv je stav Stručnog povjerenstva da nema preskakanja natjecanja, ali konačna će odluka biti moja. Želim još razgovarati s Mihom i Burom, vrata im nisu zatvorena, ali na igrače koji ne žele biti u četverogodišnjem ciklusu neću računati – napomenuo je izbornik.

Vladina nagrada zlatnim vaterpolistima (svakom igraču i izborniku Rudiću po 85.000 kuna) trebala bi stići svaki dan, a čelnici HVS-a, izvijestio je Perica Bukić, dali su se u potragu za sponzorima kako bi igračima isplatili i obećane premije. Svaki bi trebao dobiti još 100.000 kuna.

– Talijani bi svojim igračima, da su osvojili zlato, isplatili po 170.000 eura, a Srbi po 45.000. U usporedbi s tim, naših približno 25.000 eura doista izgleda skromno – zaključio je Bukić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije