Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMORAC UVJERLJIV NA SAVI

Nikolić: Nisam vidio želju kod igrača

Mladost - Primorac
Marko Lukunić/PIXSELL
23.01.2010.
u 20:19

U derbiju 12. kola Jadranske lige vaterpolisti Mladosti poraženi su od europskog prvaka, Primorca iz Kotora, sa 3:10.

Kad smo pomislili da vaterpolisti Mladosti ne mogu ponoviti onako lošu igru kao protiv Jadrana, žapci su nas demantirali. U derbiju 12. kola Jadranske lige doživjeli su težak poraz od kotorskog Primorca sa 3:10. No, rječitije od samog rezultata o nemoći mladostaša govori podatak da su prvi pogodak postigli tek u 21. minuti (petoj minuti treće četvrtine).

 

Pogodio je Antonio Petković, no samo za smanjenje već visokog vodstva gostiju od 6:0. Nitko ne pamti da je Mladost ikada tako kasno postigla prvi pogodak!

 

Napad s igračem više nije postojao (5-0) a i kako bi kad su mladostaši zbilja igrali loše, kao na usporenom filmu, bezidejno i mlako. Da je Primorac punim ritmom odigrao cijelu utakmicu mogao im je nanijeti i teži poraz.

 

- Ništa nam nije polazilo za rukom, momčad je očito u krizi. Nisam vidio niti neku posebnu želju i zato sam jako nesretan. Neću kažnjavati nikoga, ovo im je najveća kazna - kazivao je učitelj žabaca Emil Nikolić.

 

Najbolji u Mladosti bio je juniorski reprezentativac David Babić i zato smo uvjereni da će Nikolić u sljedećim utakmicama mlađima pokloniti još veću pozornost.

 

Za hrvatsku seniorsku reprezentaciju konkurira pak najbolji igrač gostiju (uz sjajnog vratara Radića), bivši sidraš Mladosti Boris Pavlović.

 

- Na dispoziciji sam Rudiću ako misli da mogu pomoći. A što se utakmice tiče, doista nismo očekivali ovako laganu pobjedu. Ali, igrali smo odlično u obrani, zaustavili Hinića, a i vratar nam je odlično branio - spomenuo je Pavlović.

 

Jug je pobijedio Primorje s 13:9, a POŠK Medveščaka s 11:10. (af)

Igrač više: MLADOST 5-0, Primorac 10-3.

Četvrtine: 0:3, 0:1, 2:3, 1:3.

MLADOST: Brzica, Živković, Babić 2, Letica, Petković 1, Milaković, Zubčić, Martinić, Karač, Muslim, Hinić, Buljubašić, Pavić (8 obrana, 44 posto), Lončar.

PRIMORAC: Radić (12 obrana, 80 posto), Dr. Brguljan, Crepulja, Petrović, Trajković, Da. Brguljan 1, Kiss 2, Azevedo, Pavlović 3, Milošević 1, Steinmetz, Drašković 1, Milić 2, Čučković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije