Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posrtanje žabaca

Najtrofejniji klub na svijetu ima najlošiju upravu na svijetu

Babić HAVK Mladost
Željko Hladika
14.02.2010.
u 19:18

S igrom skrivača neće biti sreće, pa Bukiću predlažemo da se sasvim povuče sa Save. Ili da se sasvim vrati i preuzme odgovornost.

Porazom od Barcelonete vaterpolisti Mladosti rekli su svoje u Euroligi. Prije toga su izgubili i kup, a u Jadranskoj ligi tonu sve niže, pa nastup na završnom turniru više nije tako izgledan. U posljednjih osam susreta mladostaši su poraženi čak šest puta, nakon čega bi se morao uključiti alarm i u klubu koji se ne kiti naslovom najtrofejnijeg na svijetu.

No i taj epitet Mladost ne bi dobila da je osvajala trofeje ritmom kojim ih osvaja posljednjih godina. Kup 2005. i prvenstvo 2008. sve je što su žapci osvojili u posljednjih šest godina. A nije da novca nema, Mladost i ove sezone ima najveći proračun od svih hrvatskih klubova (13 milijuna kuna). No, problem je u netransparentnosti, ne zna se kako taj novac stiže u klub a još manje kako se troši.

Mladost nema loše igrače, pa ni slabog trenera, ali ima najlošiju upravu na svijetu. Zapravo je i nema. Predsjednik Luka Miličić ne stigne se previše baviti klubom, v. d. direktora Boško Lozica također nije profesionalac, pa sve ostaje na njegovu zetu Nikoli Stojadinoviću, praktički jedinom profesionalcu u klubu. Nejasne su ovlasti sportskog direktora Milorada Damjanića. Ispada da na Savi još uvijek vedri i oblači Perica Bukić, iako njega tamo formalno nema. S takvom igrom skrivača, neće biti sreće, pa Bukiću predlažemo da sasvim ode sa Save. Ili da se sasvim vrati. I preuzme odgovornost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije