Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvaranje s Jadranom

Jug na turniru u Sarajevu

Elvis Fatović
Hrvoje Antonić
26.09.2009.
u 09:55

Sarajevo je ovih dana domaćin jakoga vaterpolskog turnira, koji je ugostio tri hrvatska i tri crnogorska kluba - Jug CO, Mladost, Jadran Split, Primorac, Cattaro i Jadran Herceg Novi.

Dubrovački vaterpolisti smješteni su u skupinu sa splitskim Jadranom i aktualnim prvakom Europe, Primorcem iz Kotora.

- Ovaj turnir koristit ćemo prije svega za uigravanje, a bez obzira što nemamo rezultatskog imperativa dat ćemo sve od sebe - rekao je prije polaska u Sarajevo trener Juga CO Elvis Fatović, kojemu će ove utakmice dobro doći da vidi u kojem je stadiju forme Maro Joković koji već mjesecima utakmicu nije odigrao sa stopostotnim učinkom zbog ozljede.

U momčad se vraća i Pavo Marković, a kako su Sandro Sukno, Josip Šutalo i Mirko Nižić s reprezentacijom U-20 na Europskom prvenstvu, za Jug će u Sarajevu nastupiti i Hrvoje Benić te četiri Marka - Bijač, Ivanković, Bautović i Macan, mlade dubrovačke nade.

Jug prvu utakmicu igra danas u 10 sati protiv splitskog Jadrana, dok je u 18 na rasporedu susret protiv Primorca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije