Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Jug remijem u četvrtfinale

Vaterpolo
03.03.2010.
u 21:01

Vaterpolisti Juga odigrali su u Dubrovniku 11:11 protiv budimpeštanskog Vasasa u dvoboju posljednjega, šestog kola B skupine Eurolige.

 

Tim su remijem osigurali drugo mjesto u skupini i plasman u četvrtfinale natjecanja. Protivnik Dubrovčana zasad nije poznat. Poznato je da će igrati protiv jedne od prvoplasiranih momčadi koju će im odrediti ždijeb: Barcelonete, Partizana ili Pro Recca. Termini četvrfinala su 24. ožujka i 14. travnja.

Igrači Elvisa Fatovića vodili su cijelim tijekom utakmice, od prve četvrtine koju su dobili 4:2. Imali su čak i po tri pogotka prednosti (6:3, 7:4), kao i 10:8 u posljednjoj dionici igre. Golovima Gabora Kisa i Daniela Varge Mađari su ipak došli na 10-10, no Andro Bušlje zabio je za 11:10, tako da posljednji gol Mađarima nije bio dostatan za drugo mjesto. Trebala im je pobjeda.

Miho Bošković bio je najbolji strijelac domaće momčadi s tri pogotka. Po dva su dodali Maro Joković, Nikša Dobud i Andro Bušlje, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Tihomil Vranješ i Sandro Sukno.

Kod Mađara su po tri gola zabili Daniel i Denes Varga, kao i Gabor Kis.

Drugi hrvatski predstavnik, zagrebačka Mladost, identičnim je rezultatom (11:11) na Plivalištu uz Savu odigrala protiv novosadske Vojvodine. Igrači Emila Nikolića zauzeli su treće mjesto u skupini, te se opraštaju od euronatjecanja.

Najbolji je u redovima domaćih bio Krešimir Zubčić zabivši tri pogotka.

Euroliga, 6. kolo:

Skupina A

Jadran HN - Barceloneta 8:9

Mladost - Vojvodina 11:11

Redoslijed: 1. Barceloneta 13, 2. Jadran HN 12, 3. Mladost 5, 4. Vojvodina 4.

 

Skupina B

Jug CO - Vasas 11:11 (4-2, 4-4, 1-2, 2-3)

Panionios - Primorac Kotor (kasnije)

Redoslijed: 1. Primorac Kotor 13 (-1), 2. Jug 8, 3. Vasas 7, 4. Panionios 3.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije