Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEIZVJESNOJ ZAVRŠNICI

Jug preko Mladosti do finala Jadranske lige

Jug Mladost
Grgo Jelavić/Pixsell
06.05.2010.
u 19:10

Vaterpolisti Juga CO još jednom su bili bolji od Mladosti te izborili nastup u finalu Jadranske lige. Polufinalni susret je ponudio dosta neizvjesnosti, na kraju je završilo 10:9.

Pobjednički pogodak postigao je Paolo Obradović 21 sekundu do kraja, a nakon utakmice bilo je dosta prigovora na suđenje.

- Moji su igrači odigrali odličnu utakmicu, a da nije bilo nekoliko spornih sudačkih odluka, prije svega od strane Dragana Štampalije, vjerojatno bi i pobjedili. Tako je slično bilo i u finalu Hrvatskog Kupa, a zanimljivo je razmišljanje kako se, kada nas Jug pobjedi 10-ak pogodaka razlike, govori o dobroj utakmici, a kada se sve završi ovako, onda je utakmica slaba. Nama je izgleda suđeno da ove sezone gubimo od Juga, ali smo pokazali kako smo tvrd orah - izjavio je neposredno nakon utakmice trener Mladosti Emil Nikolić.

Njegov kolega s klupe Juga, Elvis Fatović, još je jednom pobjedio učitelja, ali i naglasio preveliku nervozu kod svojih igrača.

- Činjenica kako smo porazom od Mladosti mogli izgubiti startnu poziviju uoči doigravanja za prvaa Hrvatske činila nas je nervoznim. Mi smo previše pogodaka primili iz igre, ali opet smo pokazali kako smo kvalitetniji od Mladosti - rekao je Elvis Fatović koji je momčad nakon utakmice odveo u karantenu hotela Lapad kako bi se pripremili za  finale u petak koje će igrati protiv Jadrana iz Herceg Novog koji je u crnogorskom polufinalu bio bolji od Primorca iz Kotora rezultatom 12:6. Finale je na rasporedu danas u 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije