Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko pojačanje

Jug odgovorio Primorju: Na Gruž stigao Aleksandar Ivović!

aleksandar ivović
Slavko Midžor/Pixsell
22.08.2012.
u 18:58

Momčad iz Dubrovnika kao prvu metu ovoga ljeta imala je Sandra Sukna, ali kako je on otišao u Primorje, Jug je doveo crnogorskog reprezentativca.

Nije se dugo čekao odgovor dubrovačkoga Juga rivalu iz Rijeke Primorju. Nakon što su čelnici momčadi pokušali u svoje redove vratiti Sandra Sukna, a on umjesto Gruža odabrao Kantridu (gdje su otišli i jugaši Vićan i Obradović), gospari su upecali jednako veliku ribu – crnogorskog reprezentativca i sjajnog strijelca Aleksandra Ivovića!

Nedavno proglašen za najboljeg beka na olimpijskom turniru u Londonu, Ivović u Jug dolazi iz talijanskog Pro Recca, a s Jugom je, kako šturo u svom priopćenju donosi službena stranica kluba, dogovorio suradnju za iduću natjecateljsku sezonu. Gospari su dovođenjem Ivovića ispunili kvotu od tri stranca u momčadi, koliko dopuštaju  pravila hrvatskog prvenstva, jer u momčadi već igra jedan crnogorski reprezentativac, Nikola Janović, a tu je i Amerikanac Tony Azevedo.

Još prije Ivovića, klub s Gruža uspio je vratiti Mihu Boškovića, a mnogi tvrde da je ovo najjača momčad u modernoj povijesti dubrovačkoga kluba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije