Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADOSTAŠI

Izbjegli bi Vasas, a nemaju ništa protiv Grka

mladost, primorac
Goran Kovačić
29.10.2009.
u 10:10

Zadovoljni obavljenim poslom u Budvi i ulaskom u Euroligu, vaterpolisti Mladosti jučer su se bavili kreiranjem najbolje i najgore skupine koja bi ih mogla zadesiti nakon zagrebačkog ždrijeba 15. studenoga.

Nakon što su određeni jakosni razredi, znali su da će iz svakog od tih razreda dobiti po jednog suparnika. Sami su u trećoj skupini, pa su se tako riješili europskog prvaka Primorca, a iz četvrte skupine ne mogu dobiti Budvu jer su se s njom nadmetali u kvalifikacijama.

– Bilo bi dobro izbjeći Pro Recco iz prve, Vasas iz druge i Kazanj iz četvrte jakosne skupine. Ruse ponajprije zbog dalekog putovanja – kazao je internacionalac Antonio Petković koji je lani došao iz Olympiakosa. Strijelac Mladosti nema ništa protiv toga da Mladost za suparnika dobije Olympiakos iz druge ili Panionios iz četvrte skupine.

– Panionios je tipična domaćinska momčad. Nije loše dobiti ih. Njih ili Vojvodinu. Dobro bi bilo izbjeći Vasas – zaključio je Petković s čime se složio i trener Emil Nikolić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije