Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA - NIZOZEMSKA 16:4

Vaterpolisti za deveto mjesto deklasirali Nizozemsku!

Josip Pavić
Željko Lukunić/Pixsell
28.01.2012.
u 13:33

Najbolji u Rudićevoj momčadi kao i većinu prvenstva bio je vratar Josip Pavić.

Hrvatski vaterpolisti u utakmici za deveto mjesto na EP-u u Eindhovenu deklasirali su momčad domaćina za 16:4!

Iako se dupini kući vraćaju s najgorim plasmanom u povijesti europskih prvenstava, veseli barem uvjerljiva pobjeda za kraj. Najbolji u Rudićevoj momčadi kao i dosada bio je vratar Josip Pavić s devet obrana, Sandro Sukno upisao je pet pogodaka, a po dva su dodali Bošković, Dobud i Joković. Jednom su mrežu tresli Karač, Bušlje i Obradović.

U susretu za sedmo mjesto Španjolska je pobijedila Rumunjsku 9:8, a žabac Radu za poražene je upisao tri pogotka.

Komentara 8

Avatar poljicanin
poljicanin
13:46 28.01.2012.

Bolje da ne pišete ništa o njima...

OB
-obrisani-
15:58 28.01.2012.

\"Vaterpolisti za deveto mjesto deklasirali Nizozemsku!\" .......................................................................... .......................................................................... Ma bravo majstori, ma bravo BARAKUDE, ma bravo DUPINI, ma bravo PAPALINE, ma bravo GIRICE.................. Vi ste to namerno uradili da bi ste sutra u finalu, opusteno uz pivo gledali SRBE U FINALU ! ! !

OB
-obrisani-
14:38 28.01.2012.

Fantasticno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije