Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE KUPA

Varaždinci iskoristili mlako otvaranje farmaceuta

Slaven Varteks
Josip Maljak/Pixsell
24.11.2009.
u 17:55

Varteks je očitao pravu lekciju koprivničkom prvoligašu na njegovom stadionu u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog kupa i potpuno bezbrižno može očekivati uzvrat u Varaždinu.

Slaven Belupo je bezidejno i neborbeno krenuo u susret što su gosti obilato iskoristili i nakon 30 minuta igre poveli 0:3. Vodeći pogodak Varaždinci su postigli u 11. minuti autogolom Csizmadie, koji je jednu ubačenu loptu pospremio u vlastitu mrežu. Nekoliko minuta kasnije još jedan pogodak Varteksa. Nynkeu je kratko vratio loptu vrataru Pelinu koju je presjekao Šimek i povisio na 0:2. U 31. minuti i treći pogodak za Varteks. Mumlek je s desne strane loptom pronašao Jagačića, kojem nije bilo teško loptu poslati u desni kut mreže Slavena Belupa, čija je sudbina bila zapečaćena.

U prvih pola sata igre Koprivničanci su samo u dva navrata zaprijetili Varaždincima, ali je njihova obrana na vrijeme otklonila opasnost. Visoko vodstvo Varteksa nakon prvog poluvremena bilo je potpuno zasluženo, jer su njegovi igrači održali predavanje farmaceutima iz sportske abecede.

U nastavku susreta trener Dalić iz igre je izvukao Csizmadiu i Nynkeu, umjesto kojih su ušli Vručina i Šafarić, dok je kod Varteksa ušao Brezovec umjesto Jagačića. Slaven Belupo je krenuo vrlo napadački, imao dvije odlične prigode u 46. i 48. minuti, ali ih nije iskoristio. I onda četvrti pogodak Varaždinaca. Kokalović je srušio Šimeka, loptu je na 20 metara namjestio Brezovec i pogodio mrežu koprivničkog vratara Pelina.

Slaven Belupo nastoji smanjiti rezultat, što mu je uspjelo u 64. minuta kada je Tepurić srušen u kaznenom prostoru gostiju, a izvođač najstrože kazne bio je Vručina i pogodio za 1:4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije