Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevelika pompa

Van Gaal apelira: Rashford je dječak, dopustite mu da bude 18-godišnjak

Marcus Rashford
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.03.2016.
u 10:15

- Stariji igrači će mu pokazati put, a nadam se da će i mediji shvatiti neke stvari. Shvaćam pohvale novinara, zaslužio je, ali mora pokazati konstantu da bi bio zvijezda.

Marcus Rashford imao je tjedan iz snova za Manchester United. mladi napadač debitirao je za United i u dvije utakmice postigao vrlo važna četiri pogotka. Naravno, odmah je postao zvijezda, svi su pisali o njemu, a on je skromno rekao:

- Neću slaviti, imam ispit iz kemije.

Svjestan je i trener Louis van Gaal da je Rashford još uvijek samo dječak i pokušao ga je zaštititi pa je apelirao na medije da ga malo puste na miru.

- Dopustite mu da ima 18 godina, a mi ćemo ga voditi tim putem. On je skroman dječak, tako da mi slim da neće biti problema, ali kad ste pod stalnom pažnjom medija, to može otići u potpuno krivom smjeru, rekao je Van Gaal i dodao:

- Stariji igrači će mu pokazati put, a nadam se da će i mediji shvatiti neke stvari. Shvaćam pohvale novinara, zaslužio je, ali mora pokazati konstantu da bi bio zvijezda. 

>>United je dječaku Rashfordu dao i vozača kako bi ga preoteo Cityju

Komentara 1

HH
helgin@hogar
16:21 02.03.2016.

van gaal, nemoj ga samo ti voditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije