Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROJ ZA GOLOVE
Povratak na članak

Valjda će u Hajduku sada više poštovati Čopa

– U prvom smo poluvremenu još bili na plaži, još smo se kupali na Kornatima! Ali, u nastavku smo pokazali karakter i petlju, malo je momčadi koje mogu na Poljudu preokrenuti 0:2! Ma još sam u šoku – uživao je Čop.

Komentari 19

ZO
zoom
12:11 02.09.2014.

bravo čop, izrastaš u vrhunskog napadača! ako tako nastaviš postat ćeš reprezentativni kalibar, sretno!

VL
Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
12:13 02.09.2014.

Nikad, nigdje i nitko u Hrvatskoj nije i neće poštovati znanje. Zbog toga kad dođu oni koji znaju vidi se koji su to koji ne znaju.

VL
Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
15:14 02.09.2014.

Još kada je Čop prelazio u Dinamo pisao sam kako je Hajduk OPET napravio veliki propust. Dečko je već igrao vani, odskakao od vršnjaka u Hajduku, ali... hajdukova uprava najmanje cijeni svoje. Istina, tada je i u Hajduku bilo dosta dobrih napadača koji su poslije rasprodani. Svejedno, "mali" je na najboljem putu ne samo dostići nego i prestići "staroga" Čopa.

VL
SF
SfingaZD
16:17 02.09.2014.

A škartiralo ga u Ajduka ka nikad od njega ništa. Drago mi zbog momka šta se snaša i pokaza koliko vridi.

VL
CI
ciba12345
15:28 02.09.2014.

Logitec i crnaguja....a zašto je nula od čovjeka? Možda zato šta je htio igrat u hajduku pa nisu prepoznali njegove kvalitete. Mi dinamovci smo kad je dolazio pitali ...pa ko je taj? Ali "neznalice" iz dinama su znale. I sadd je On nula a Vi anonimusi ste čiste desetke. Degutantno i sramotno. Lako je iz tamne sobe iz prikrajka i pod šifrom po nekom pljuvat . Jako hrabro .

VL
JA
JackRussell
15:59 02.09.2014.

Dinamo, Rijeka, Split i drugi klubovi odlično međusobno posluju, nikad problema s navijačima kod prijelaza igrača, no to se mijenja kad u situaciju uđe Hajduk. Ako ga napustiš i prijeđeš u rivala, 20 godina kasnije oni te mlate na cesti u Splitu....i onda je njima Zagreb problem...nikad ljudi od pojedinih Splićana...

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
13:30 02.09.2014.

cop je rodjeni golgeter a u dinamu je dodatno napredoval i popravil svoju igru i sad je kompletan napadac, dobro se postavlja, igra dobro i glavom i nogom, izvodi sjajne slobodnjake i k tome cijelo vrijeme puno radi za ekipu, agresivno napada obrane i igra defanzivu, a broj asista govori da nije sebican i da ima odlican pregled igre, snalazi se i na krilu po potrebi (prosle sezone su on soudani i fernandes stalno mijenjali mjesta) - i cijelo to vrijeme trpa…medjutim, stalno se mogu citat komentari da je "panj" ili slicno, podcjenjen je i od novinara, pogotovo onih iz dalmoskog lobija, ali to niti ne cudi - tesko je priznat da su potjerali takvog igraca a sad im je glavni nekakav maglica - zalosno je da tek nakon sta je srusil hajduka (ponovo) su pojedini novinari smogli snage napisat par afirmativnih rijeci o copu, a ovi sta ga nazivaju izdajicom i slicno, ljubomorni i jalni, zbog takvih je i moral otici i dobro za njega da je otisal u dinamo gdje su prepoznali njegov talent i gjde se potpuno afirmiral...igra u sjajnoj formi i samo nek tak nastavi dalje trpat…dinamov sveti duje cop!

VL
DI
Dipling
09:10 03.09.2014.

ispravka prethodnog komentara brat ti je izbio iz dinamova kase najnanje 30,000.000 e

VL
DI
Dipling
09:01 03.09.2014.

velika je sreća da je konačno naminjo svatio i poptjerao najgore trenere u dinamovoj povjesti a brata će skoro jer je isti stručnjak kao i jurčić i "profesor"ivanković kojima krakarić marae tomečak krstanović brezovac nisu igrači za dinamo a maminjo ih je napumpao stotinama tisuća eura maminjo brat ti je izbio iz dinamove kase najmanje 30.000 eura dovodeći bolf igrače a otpisujući domaće vrijednosti da ne spominjemo utakmicu protiv albourga gdje na domaćem terenu kod vodstva prima gol iz kontranapada katastrofa

VL
LO
logitech1
13:42 02.09.2014.

imao sam priliku se sa njim družiti u par navrata dok je igrao za hajduka. nikad čovjeka od njega.

VL
PE
pessimus
14:41 02.09.2014.

cop moze zaigrati u najpoznatijim svjetskim klubovima, ali nikada nece preboliti sto je protjeran iz hajduka. dalatinac a ne uspjeti u hajduku. vjerujem da bi sve dao da dobije jos jednu priliku zaigrati. jos i danas je san svakog malogg djeteta taigrati u hajduku.

VL
CR
crnaguja1950
11:46 02.09.2014.

neće...jer će Čop i dalje niti nula od čovjeka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.