Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamov trener
Povratak na članak

Vaha: Ugovor ništa ne znači, želim u Francusku

Vahid Halilhodžić, prvi čovjek plave struke, izjavio je za francuski Eurosport kako se želi vratiti kući, trenirati klub iz prve Francuske lige i biti s obitelji

Komentari 13

OB
-obrisani-
18:05 04.03.2011.

\"Ugovor ništa ne znači..\" Prokleti Balkan !

VL
HO
hotfishlake
11:16 04.03.2011.

kad bi god napisao nesto kriticki na forumu o vahi dobio bi hrpu minusa. ostajem pri onom sto sam i govorio - vaha nije los trener ali je lukavi pozer. manipulira i novinarima i navijacima. sto se mene tice - mrs u francusku ionako se ponasas kao da si se rodio tamo.

VL
CA
CALL
11:24 04.03.2011.

Apsolutno si u pravu \'hotishlake\'! Covjek neprestano sam sebe hvali a nazalost nasi ga novinari prate u stopu! Koliko je bezobrazan govori cinjenica da je cak i zasluge za dolazak Beciraja sebi prepisao!!! U kratkom roku je uspio skoro pa unistiti Badelja, mladog reprezentativca Ademija, Sammira i Rukavinu. Dinamu ne treba trener od milijun eur za osvajanje hrvatskog prvenstva! nama treba trener jkoji ce stvarati ekipu a on ju ustvari unistava!

VL
NI
nidjomidjo
11:25 04.03.2011.

tako je odi majstore pa tamo prodaj pamet za milijun eura godišnje. Kad se spusti mrena opčinjenosti s Vahom ostaje gola statistika i činjenice. hebali smo mater jadnom Jurčiću zbog loše igre i rezultata, a činjenica je da Vaha ima identične rezultate i igru. Jel Jurčić ispao u zadnjoj utakmicu Europa Lige? Je .Jel Vaha ispao u zadnjoj utakmici Europa Lige? Je. Jel Jurčićev Dinamo teško stvarao šanse, pobjeđivao minimalnim rezultatima, ali unatoč tome ubjedljivo vodio u Ligi? Je. Jel Vahin Dinamo identičan? Je. S tim da je igrački kadar ove godine neusporedivo brojniji i kvalitetniji sa većim izborom igrača u svim linijama. I ja sam kritizirao Jurčića često i ovom prigodom želim mu samo reći - Kruno oprosti! A ove Vahine spike o tome kako svaki igrač mora popiti toliko i toliko tekućine nakon i prije treninga, kako ne smiju igrat play station zbog muskulfibera, kako ne smiju jest školjke i slične nebulozne fore nek prodaje Guilyu i Makeleleu u Paris SG-u. Sretan mu put...

VL
NI
nidjomidjo
11:30 04.03.2011.

Bravo CALL vidiš to sam zaboravio za Sammira pogotovo, al zato Sammir nije zaboravio kad su ga pitali tko je najzaslužniji za njegov preporod - Velimir Zajec. Dolaskom Vahe počeo je padati u formi da bi sad potpuno potonuo. Isključivo Vahina zasluga, isključivo...

VL
Avatar Castro
Castro
11:33 04.03.2011.

Trener kao i svi drugi. Ne treba ga dizati u zvijezde ali ne vidim ni da ga treba stjerati iz Dinama zbog izjave ili misljenja koje ima. Takav je i Amen. Mene osobno ne interesira jel u pitanju milion eura ili pola miliona. Ako nesto o nekome mislim onda su mi njegova primanja nebitna. Zar bi vi sada drugacije pisali o njemu da zaradjuje 200 tisuca eura ? Nebi. Isto bi pisali. Neka se pokaze na ljeto jel trenerska velicina ili ne, nek udje sa Dinamom u ligu prvaka. Do tada ga ne zelim pribijati na kriz. Adekvatna zamjena ??? Ja je ne vidim u momentu. Mada, bez svih se moze.

VL
DO
donjuan
12:15 04.03.2011.

nekako ne mogu vjerovati da je bas tako kako je objavljeno. bilo bi dobro da su prije te objave obavili razgovor sa vahom te mu dali mogucnost da o tome da svoju izjavu. ali naravno da nisu. ne bi me iznenadilo da vaha to demantira ... ako je to stvarno izjavio, onda je to u biti razlog za rastavu braka

VL
OB
-obrisani-
13:17 04.03.2011.

pa ko moze na kraj sa komunistickom decom v hrvatskoj???????, ostavi vaha taj kokosinjac i idi natrag u civilizaciju

VL
ED
europski dinamo
13:42 04.03.2011.

Imamo najbolji Dinamo u zadnjih 10 godina,a ovi mosorci pišu da je Vaha uništio pola momčadi.Zanimljivo je da stalno cvile za Zajecom koliko se kuže u nogomet.Tugovala je i Torcida za Zajecom jer su znali da će osvojiti prvenstvo ako bude trener,ali se Mamić opametio.

VL
AN
Andreeejjj
19:44 04.03.2011.

VAHA ima plate 940.000€ plus premije i nagrade za osvojena....Realno, VAHA primi u prosječnom Dinamu negdje na 1,5 miljuna € godišnje!? Dakle, nigdje VAHA u svijetu te novce NE MOŽE zaraditi. Budimo iskreni i realni.

VL
Avatar feudalac
feudalac
00:43 05.03.2011.

Ahhhahahaaaaa, Flak-Dasović-Junaci petokolonaši ne miruju ali yebiga načekat ćete se......

VL
Avatar Compadre
Compadre
13:46 05.03.2011.

Ne može više čovjek raditi sa onim manipulatorom koji je Dinamo uzeo za privatnu stvarčicu

VL
JA
jadre
09:08 06.03.2011.

U Maksimiru poštuju zakon pa su jedini, za sada, uveli brojače na ulazima u stadion. Međutim, taj čin otkrio je poražavajuću činjenicu. Utakmicu protiv Slaven Belupa gledalo je točno 563 navijača s kupljenom ulaznicom. Ako im dodamo stotinjak koji su se smjestili u ložama, ukupna brojka gledatelja nije veća od sedam stotina. Preračunato u zakladu za veterane će “leći” dvadesetak tisuća kuna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.