Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE ZA ŽIVOT

Uznemirujuć video Nogometaš doživio srčani na terenu: 'Srce mu je stalo na više od sat vremena'

Egipatski nogometaš
screenshot X
12.03.2024.
u 19:50

"Klub prati situaciju, izvještavat ćemo vas o svemu. Pozivamo medije da poštuju igračev život i zdravlje, ali molimo navijače da mole za njega", napisali su iz kluba

Egipatsko nogometaš Ahmed Refaat (30) bori se za život nakon što je na terenu doživo srčani udar. Liječnici su ga usplijeli spasiti, no njegov je klub, egipatski Modern Future FC objavio potresno priopćenje.

"Ahmedovo srce stalo je na nešto više od sat vremena, za to su ga vrijeme pokušali reanimirati, a nakon toga mu se brzina otkucaja srca postupno poboljšavala. Ipak, stanje mu i dalje nije stabilno", napisali su i dodali:

GALERIJA Liverpool deklasirao Chelsea (4-1); City je prestigao Arsenal i nastavio s pobjedama

Egipatski nogometaš
1/13

"Klub prati situaciju, izvještavat ćemo vas o svemu. Pozivamo medije da poštuju igračev život i zdravlje, ali molimo navijače da mole za Ahmeda Refaata da bude živ i zdrav." Snimku događaja možete vidjeti OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Refaat je cijelu karijeru proveo u sjevernoafričkoj zemlji. Igrao je i za reprezentaciju. U nacionalnom je dresu prikupio sedam nastupa i zabio dva gola. Prvi put je za Egipat zaigrao 2013. goidne. Posljednju je utakmicu za reprezentaciju odigrao prije godinu i pol.

VIDEO Ivana Knoll se pohvalila novim poslovnim uspjehom: 'Ti si najbolja!'

Komentara 1

MA
Marsi
20:12 12.03.2024.

C-19

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije