Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL 28. KOLO
Povratak na članak

Rijeka bez problema svladala Rudeš (3:0). Sopićeva momčad uzela važna tri boda

Rijeka kao prvoplasirana momčad gostovala u Kranjčevićevoj povodom susreta 28. kola Hrvatske nogometne lige protiv Rudeša. Momčad Željka Sopića je u utakmicu sa zadnjeplasiranom momčadi prvenstva ušla kao favorit. To se pokazalo opravdanim već na početku utakmice, a do kraja su sigurnom igrom uzeli važna tri boda uoči derbija Dinama i Hajduka

Komentari 2

IG
IgorY
15:30 31.03.2024.

bravo Rijeka, bravo Sopić samo tako i naprijed. Zavrijedili ste naslov više od bilo koga. Još uvijek ne računaju na vas vidi se i po ovoj medijskoj pomi koju ima smešna utakmica Hajduka i Dinama. I bolje da je tako.ko. Igrate svoju igru i samo tako, boli vas briga za ove napuhanke i jedne i druge.

VL
DU
Deleted user
18:05 30.03.2024.

Deri Rijeko !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.