Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR 'DARKO DRAŽENOVIĆ'
Povratak na članak

Rakitić je Večernjakov nogometaš godine: 'Možda stignem i Šukera...'

– Hvala Večernjem listu i svim ekspertima. Znam da će mi biti teško pobijediti našega predsjednika Davora Šukera koji ima šest ovih nagrada – rekao je Rakitić.

Komentari 14

DE
derin
15:17 08.10.2015.

Momak je dospio u Barcu, zamijenio xavija, osvojio sve i lp i zabio gol u finalu. Zasluženo kao i Perišić drugi.

VL
TH
torca hz-hb
19:27 08.10.2015.

Izbor je OK. Rakitić je najbolji, Ćorić i Balić jesu najveće nade dok je Vlašić već igračina.

VL
MS
mirko.soco
07:44 09.10.2015.

Rakitić mi je do nedavno bio vrlo simpatičan nogometaš, ali u nekoliko zadnjih utakmica (posljedje četiri kvalif. utakm.) za hrvatsku reprez. po meni najlošiji pojedinac. U njegovoj igri sve se svodi na prijem lopte oko centra i na kratki pas unazad.... i ništa više.

VL
RA
ramon83
14:21 09.10.2015.

mozda u svojim klubovima nije bio los, ali ovaj u reprezentaciji nije nikad nista pokazo

VL
ST
Stipan
15:42 08.10.2015.

Samo nemoj da stigneš Šukera! On je kao igrač bio arogantan i ne baš inteligentan , s poslije karijere je ušao u kriminalne vode!

VL
SA
santos008
14:06 08.10.2015.

Rakiticu se ne smije dozvoliti da izvodi kornere i slobodne udarca,to treba sa jedne strane raditi Srna a sa druge Pranjic koji imaju'' ostre i zarezane'' lopte a ne ko kod Rakitica i'' mlake i pravolinijske'',od takve lopte nema koristi,to su obicni baloni.

VL
PG
poducavam-glupe
11:20 08.10.2015.

Zašto nogometaša? Zašto ne košarkaša, ragbijaša, odbojakaš, rukometašicu, sportaša....Nogomet je izuzetno dosadan sport za gledati. Nema preokreta rezultata.

VL
Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
15:10 08.10.2015.

Katastrofa. To pokazuje ignoranciju našeg i stranog sportskog novinarstva. Jedinu klupsku sezonu u kojoj je zaslužio ovakvu nagradu je bila ona posljednja u Sevilli, u reprezentaciji nije nikako zaslužio. Naši novinari ne razlikuju Ronalda i Messija od njihovih vodonoša. Nogometno sportsko novinarstvo se svelo na paparazziranje Reala i Barcelone. To je razina novinarskog kluba srednja škola Beverly Hills.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.