Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko u Japanu

Cro Cop nokautom pobijedio King Moa i izborio polufinale Rizinova Grand Prixa

Mirko Filipović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/12
29.12.2016.
u 12:15

Amerikanac je bio aktivniji u prvoj rundi, srušio je Mirka i imao je blagu sudačku prednost. No u drugoj rundi Cro Cop je izbjegao rušenje i sjajnim boksačkim tehnikama razbio King Moa

Hrvatski borac Mirko Filipović (42) izborio je polufinale Rizinova Grand Prixa. Cro Cop je u četvrtfinalu u Japanu pobijedio Amerikanca Muhammeda Lawala (35) tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Amerikanac je bio aktivniji u prvoj rundi, srušio je Mirka i imao je blagu sudačku prednost. No u drugoj rundi Cro Cop je izbjegao rušenje i sjajnim boksačkim tehnikama razbio King Moa. 

Mirkov suparnik u polufinalu na Staru godinu je estonski div Baruto koji je pobijedio Tsuyoshija Kosaku. 

Estonskom borcu na sportskim hlačicama na logu uz crveno-bijele "kvadratiće" piše Kali Tuna. Lijepa reklama za hrvatsku firmu u tunom zaluđenom Japanu

U drugom polufinalu borit će se Rus Valentin Moldavski i Iranac Amir Aliakbari.

Moldavski, kojeg trenira legendarni Fjodor Jemjeljanenko, pobijedio je Poljaka Szymona Bajora jednoglasnom odlukom sudaca.

Istim ishodom je u drugoj borbi Amir Aliakbari nadjačao Amerikanca Heatha Herringa.

Mirko ja u punoj Saitama Areni dobio ovacije publike...

Tijek turnira:

12.29 - Pobjeda!!!! Cro Cop je nokautom srušio King Moa. 

12.27 - Dobro se Mirko brani od pokušaja rušenja, imao je i jedan dobar "high kick". Kraj prve runde.

12.25 - Zasad Mirko dobro radi na parteru.

12.23 - Oprezan početak s jedne i druge strane. King Mo ruši Mirka! Pokušao je naš borac udarcem u tijelo, Amerikanac mu hvata nogu i ruši ga.

12.21 - Počela je borba. Idemo, Mirko!!!

12.17 - Uz ovacije Saitama Arene u ring ulazi i Mirko Filipović.

12.15 - U ring ulazi King Mo.

12.12 - Uskoro u ring ulazi Cro Cop!!! Idemo, Mirko!!!!

12.10 - Estonski div Baruto pobijedio je Tsuyoshija Kosakea. Baruto ide na boljeg iz dvoboja Cro Cop - King Mo.

12.00 - Estonskom borcu na sportskim hlačicama na logu uz crveno-bijele "kvadratiće" piše Kali Tuna. Lijepa reklama za hrvatsku firmu u tunom zaluđenom Japanu.

11.50 - Prije Mirkove borbe u ring ulaze estonski div Baruto protiv Tsuyoshija Kosake. Estonac ima 180 kila. Pobjednik ide na boljeg iz dvoboja Cro Cop - King Mo. Baruto je u ring ušao s pjesmom Big in Japan.

11.47 - Iranac Amir Aliakbari pobijedio je Heatha Herringa jednoglasnom odlukom sudaca. U prvom polufinalu borit će se Aliakbari i Moldavski.

11.25 - Valentin Moldavski pobijedio je Szymona Bajora jednoglasnom odlukom sudaca. Rus je prvi četvrtfinalist. Moldavskog trenira legendarni Fjodor Jemjeljanenko.

11.10 - Rus Valentin Moldavski i Poljak Szymon Bajor otvaraju glavni dio priredbe u Saitama Areni.

11.05 - Rin Nakai pobijedila je zahvatom gušenja Kanaku Muratu. Uskoro počinju četvrtfinalne borbe Rizinova Grand Prixa. Cro Cop i King Mo bore se posljednji.

10.35 - Tenshin Nasukawa pobijedio je Ukrajinca Nikitu Sapuna. Bila je to prva MMA borba 18-godišnjeg Japanca.

10.10 - Ovako izgleda spektakl u Saitama Areni.

9.55 - Kazuyuki Miyata polugom je nadjačao Andyja Souwera. Ostale su još dvije borbe do početka četvrfinala!

9.40 - Yuki Motoxa je bio bolji od Allana Nascimenta.

9.35 - Rizinov program sastoji se od 13 borbi, a počeo je u 7 sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu. Kako je Cro Cop najveća zvijezda priredbe pa tako i posljednja borba, njegov se ulazak u ring protiv King Moa očekuje iza 11 sati.

9.15 - Tatsumitsu Wada je sudačkom odlukom pobijedio Kai Kara-Francea. Još četiri borbe i kreće četvrtfinale Rizinova Grand Prixa.

9.00 - Spreman sam i nadam se da ću se smijati prognozama kladionica. Samo da se oni nama ne bi smijali. Ali to je takav posao - poručio je Mirko iz kreveta. Tečaj na Cro Copa je 2.70, a na King Moa 1.60.

8.45 - Yusuke Yachi nokautirao je Marija Sismunda. Japanac je brutalno krenuo i koljenom u rebro završio borbu za 15 sekundi!

8.40 - U prvoj borbi Satoru Kitaoka pobijedio je Darona Cruicksanka, a kasnije je Alyssa Garcia odlukom sudaca nadjačala Kannu Asakuru.

8.30 - Cro Cop je na vaganju imao 106 kilograma čak devet više od King Moa.

8.00 - Ovako je izgledao Cro Copov izlazak pred publiku...

7.45 - Predstavljeni su borci i naš Mirko Filipović.

7.15 - King Mo je po kladionicama favorit protiv Cro Copa. Tečaj na Muhammeda Lawala je 1.60, a na Mirka Filipovića 2.70

7.00 - Počelo je natjecanje.

Komentara 49

FI
Fisherman
10:52 29.12.2016.

mirku su cesto oduzimali ulogu favorita a on je godinama na nova pokazivao da je jedan od najjacih i najludjih boraca. cvrsto sam uvjeren da ce i danas rasturit i usutkati sve koje ne vjeruju u njega ili mu cak ne zele dobro. samo daj Mirkec, vjerujem u tebe!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:24 29.12.2016.

Mirko sretno!Udri!

DU
Deleted user
12:35 29.12.2016.

bravo majstore sad samo nogom u glavu tog debelog Baruta i tu je finale....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije