Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov košarkaš godine
Povratak na članak

Uvjerljiva pobjeda Bojana Bogdanovića, glasove mu je dalo svih deset eksperata

Prošlogodišnji laureat Ante Tomić, jedan od najboljih europskih centara i najbolji igrač Barcelone, neočekivano je tek na petom mjestu. Najugodnije iznenađenje izbora je cedevitaš Miro Bilan.

Komentari 1

RI
rikavac
14:36 01.01.2016.

slazem se sa izborom a sto se tice Ante Tomica stoji i to..Mozda jesi medju boljim u Barseloni al nije naj bolji,ali njegove igre za repku su ravne nuli , i toliko igra u repki i do danas nije nista pokazao nece ni pokazat jer godine idu a mladji nadolaze. Bilan svakim danom sve vise i vise napraduje i mislim da bi trebali vise se posvetit njemu i Benderu jer za Antu u repki nema nade da ce pokazat da je naj bolji centar evrope. Dvi godine ga proglasavaju a nije na draftu NBa i nece bit nikad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.