Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALI POKUŠAJ

Utakmica Dundalka i Hajduka definitivno neće biti na televiziji

Hajduk - Osijek
Tino Jurić/Pixsell
17.07.2014.
u 16:44

- Žao mi je, no nismo uspjeli iz jednostavnog razloga što prijenos ne rade ni Irci - rekao je Ivica Blažičko.

Navijači Hajduka uistinu nemaju sreće jer nakon što im HRT nije izašao ususret i organizirao prijenost utakmice protiv Dundalka u Irskoj, stvar je pokušala spasiti tvrtka Sportska dimenzija - bezuspješno.

- Žao mi je, no nismo uspjeli iz jednostavnog razloga što prijenos ne rade ni Irci. Prije dva dana poslali smo upit i pokušali organizirati osobnu produkciju, no zbog zauzetosti tehnike nitko nije bio spreman prihvatiti našu ponudu - rekao je Ivica Blažičko za 24sata te nastavio:

- Ovim putem želim demantirati financijske iznose koji su se pojavili u javnosti, nekakvih šest tisuća eura koliko bi slična produkcija stajala u Hrvatskoj. Mi nikada nismo ni stigli do razgovora o financijama jer nismo pronašli partnera u Irskoj koji bi bio spreman raditi prijenos.

Možda će imati više sreće u nadolazećim pokušajima jer prilike će imati, HRT je odustao od prijenosa gostujućih utakmica Hajduka, Splita i Rijeke...

>> 'Nema Hajduka - nema TV pretplate!'

Komentara 5

JA
JackRussell
17:22 17.07.2014.

Hajdučka medijska mašinerija radi bez prestanka, izmišljenih četiri ili šest tisuća eura koliko košta prijenos....kako da ne, a sad se vidi da je HRT ispravno postupio, obzirom da Irci uopće ne rade prijenos, HRT bi morao realizirati i absorbirati apsolutno sve troškove produkcije što bi koštalo daleko više nego bi se nacionalna televizija trebala priuštiti za jedan beznačajan susret dva loša kluba.

LU
luanti
17:15 17.07.2014.

znaći da ovi iz hajduka lažu kad kažu da su našli prenos za 4000 eura

Avatar flame
flame
17:49 17.07.2014.

Hajduk je institucija hrvatskog nogometa. Istina, zbog nesposobne uprave rezultati nisu vrhunski zadnjih desetak godina, ali u svoj neimaštini i nesposobnosti ipak je ostao prepoznatljivi hrvatski brand. Na stranu Shelbourne i Debrecen. Igrati triput četvrtfinale Lige prvaka za neke će ostati nedosanjani san...možemo reći da je to davno bilo, ali davno je i Real osvojio Kup prvaka 5 puta zaredom, al isto se računa. Doći će i bolja vremena, a dotad- snaći ćemo se i preko interneta pogledati večerašnju tekmu:-) sretno svim hrvatskim klubovima u Europi, uključujući Široki i Zrinjski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije